En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Jag är ledsen för den extremt dåliga uppdateringen. Men jag har svar på den frågan. För det första har vi varit i Oxsjöni ungefär en vecka och imorn ska vi till Kreta och vara där i 2 veckor!

Sol och bad väntar! : )

Ha det så bra i det kyliga Sverige! : )
Pussar och kramar
/-Fanny

Skrivet av -Fanny, 2008-06-25

Visa hela (1 kommentar)

Det gick bra på travbanan. Jag fick två fina kort på henne när hon sprang så fint : ). Men hon blev rejält svettig, det var mest p.g.a tempot. Men 20 min senarenär hon var hemma var hon som ny igen, pigg och redo för en till sväng ; )!

Imorn ska mamma, jag och syrran upp till morfars stuga. Hunden ska också med. Vi ska köpa tuggben och ta med ett älgben så hon kan roa sig ett antal timmar ; ), haha.

Så det blir inge mer bloggande på 2 dagar. Ojoj.. Jag kommer hem på torsdag iaf, för halv elva ska jag vara på tandläkaren.

Ha ett par bra sommarlovsdagar nu! : )
Hej svejs /-Fanny

Skrivet av -Fanny, 2008-06-16

Visa hela (0 kommentarer)

Imorse tog jag en timmes promenad med min hund runt Vindhem och vår egendöpta "Runerundan", bara för att där bor min syrras klasskompis som heter Runebjörk i efternamn. Rätt skumt men vi vet vilken runda vi pratar när vi nämner den : P.

Inom fem minuter ska vi iväg för att lasta våran unghäst som ska till travbanan. Hon fick sin nya sko idag så jag hoppas att den sitter. Och att hon springer bra ; )

Jag ska agera som personlig fotograf! : )

Ha det så bra!
Kramar /-Fanny

Skrivet av -Fanny, 2008-06-16

Visa hela (0 kommentarer)

Just nu har jag ingen lust att blogga eftersom hela mitt förra inlägg är borta, bara sådär bortblåst!

Igår var jag på en urusel studentfest. Vi var bara 13 pers, typ familjen. Jag tillbringade den största delen av tiden med våran hund och min kamera nere vid sjön, i regnet. Det var 100 ggr roligare!

Idag har jag ridit. Det blev lite uppvärming i trav och skritt och sedan en skrittur med inslag av klättring. Vi mätte även tempen innan och den låg på 37.5, helt normalt då hästar har mellan 37 och 38. Så det kändes skönt : ). Jag ska börja med det nu, anteckna tempen och även pulsen på henne för en seriös träning.

Nu glömde jag nästan bort det.

Det var skitmysigt hos mormor. Vi åt kycklingstacos till middag, kyckling istället för köttfärs, mums.

Och nästa morgon fick jag till och med vara hundvakt i typ 2 h. Hur mysigt som helst! : )

Nu vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske läsa lite häst, d.v.s läsa i böcker om hästar och träning m.m m.m. Ni...

Skrivet av -Fanny, 2008-06-15

Visa hela (0 kommentarer)

Just nu är jag hos min mamma som bor vid havet, paradiset : ).

Hur som helst. Om en timme ungefär åker jag till min mormor, syrran ska också med. Vi ska sova där en natt som vi alltid brukar göra varje sommar. Det ska blir så mysigt. Och nu är det dessutom en extra familjemedlem, hunden Maya.

Och imorn kväll ska jag nog passa mina kusiner. Det är en kille och en tjej på 6 och 8 år, tror jag ; P. Jag hoppas att det kommer att går bra.

Det jag vill komma fram till är att jag blir nog lite upptagen, d.v.s lite få inlägg. Men jag lovar att skriva så ofta jag kan och komma med lite rolig läsning : ).

För nu kommer det hända grejjer ; )
Hoppas att det gör det för dig också!
Puss /-Fanny

Skrivet av -Fanny, 2008-06-13

Visa hela (0 kommentarer)

Imorn är det skolavslutning!

Vet ni hur lycklig jag är?

Hela min första månad nu när sommarlovet börjar kommer fyllas av en hel del resande och övernattningar, men så härligt! Jag uppdaterar fortfarande så fort jag kan och har tillgång till internet ; )

Ha det bra!
Pussar och Kramar
/-Fanny

Skrivet av -Fanny, 2008-06-11

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är jag ledig för att imorn se på en liten show och sedan fika och fira sommarlov : ).

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men det ploppar väl upp nångång. Nu ska jag i varje fall se lite på Lost.

Kort och gott!
Kram /-Fanny

Skrivet av -Fanny, 2008-06-11

Visa hela (0 kommentarer)

Nu känner jag mig skyldig att be om förlåtelse för den sega uppdateringen idag, sorry.

Vädret idag har varit kass, det har regnat i floder, ivarjefall har det nästan bildats floder. Jag fattar inte hur det kan regna så mycket.

Och det var JUST IDAG som det inte fick regna. Hela Västermalms gymnasium hade nämligen en brännbollskupp idag. Den s.k " Västermalmkuppen".

Men det gick väl bra, vår skola är himlans hurtiga ; )

Vi hade en match 9:40 och en 12:20, vardera på 6 min inne och 6 min ute. Vi vann första, om vi inte hade gjort det utan förlorat så skulle vi ha gått hem (vem vill stanna 4 timmar när man ändå inte kan vinna?).

Men vi är ju som vi är, så vi stannade. Det resulterade i att vi förlorade den andra matchen (dock men bara något enstaka poäng) och direkt därefter gick vi till bussen ; P. Ganska onödig dag..

Sedan bar det av med tungt hjärta till Birsta köpcentrum för att göra lite ärenden ; ), tråkigt men någon måste göra det.

Hoppas ni...

Skrivet av -Fanny, 2008-06-10

Visa hela (0 kommentarer)