En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

Kids are learning fast, they know the T-birds kicks some ass, be sure that there's no coming last if you're on their side.

Måste bara säga att The English Way - Fightstar är så himla bäääst!

http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=44626384

Absolut ett måste att se :)

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.showvids&friendID=28129529&n=28129529&MyToken=5e70c81f-11a9-4db1-84ef-84fe9815158d

Också ett måste att kolla in! Okej, där de pratar är väl inte så viktigt, men MUSIKEN! Dödsviktigt! Have a good time:) Bye!

Skrivet av -KannaN-, 2008-10-22

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har funderat en hel del nu sen jag började skolan igen, och jag har kommit fram till att en i min klass, är riktigt fin. Han har nått speciellt, inte det klockrena, utan något annat. På så sätt är han lite lik han från NVES. Jag har spanat in honom ordentligt idag, och ja, han verkar cool. Han känner ju inte mig, vilket gör att jag alltid kan försöka. Tyvärr känner ju inte jag honom heller, så det kan ju hända att han egentligen är jätteomogen och töntig, bara att han inte visat det än. Attans. Jag skulle inte kommit på det ju. Aja, jag är i alla fall i behov av att hitta en kille nu känns det som, och vad vore inte bättre än en i klassen, eller åtminstone samma linje, för behöver inte jag vara den som lämnar för tvånget av pluggandet, och det är lättare att plugga tillsammans om man har samma ämnen osv.

Usch, jag mår dåligt idag. Min syster har sådan attityd så mina föräldrar går i taket. Hon är uppkäftig, säger emot, skriker och är otrevlig. Jag är...

Skrivet av -KannaN-, 2008-08-26

Visa hela (0 kommentarer)

I torsdags började skolan igen. Det kändes hemskt när jag fick mitt schema och jag ångrade mitt val av linje. Det känns dock bättre nu. Vi kommer inte ha exakt samma schema varje vecka ändå så. Det här med eget ansvar är ju ännu viktigare nu, och det trivs ju jag väldigt bra med. Det är också skönt att börja skolan eftersom jag gillar att lära mig nya saker. Riktigt kunskapstörstig är jag. Vi är 35 elever i min klass. 8 tjejer, 27 killar, och av alla dessa är 10 personer från min gamla skola. Det är lite trist, men det gör väl inte så mycket egentligen.
Idag hade vi engelska, och det var kul. Nu har jag pratat lite mer med några killar i klassen. Tidigare hade jag bara pratat med de från Ilanda, plus två killar på matten i fredags, som jag bara pratade tinywiny lite med. Jag som brukar vara så bra på namn har inte så stor koll nu på alla. Vi har inte haft så mycket lära-känna så det är inte så konstigt. På engelskan idag hade vi det lite i alla fall, i och med att...

Skrivet av -KannaN-, 2008-08-25

Visa hela (0 kommentarer)

I helgen vart det SM i Whippetrace. Det var så himlans roligt! Två dagar höll det på. Första dagen kunde jag inte göra så mycket som min rygg var kass. Kvällen dock var rolig, då vår tränare, som även är trubadur, spelade för oss, och vår veterinär drog nåra skämt. Det var riktigt lyckat. Mina hundar var jätteduktiga och Pricken kom till A-B semi final. Chivas kom till E-F. Dag två var ännu bättre än dag ett. Nu hade jag inte ont i ryggen på samma sätt så kunde hjälpa till som funktionär mer. Jag stod i gropen mestadels, men hjäpte till med start och hämtning av andra och mina egna hundar. Efter semin hade Chivas kommit till F-final, vilken han vann! Han är så duktig, min lilla bebis. Pricken, den lillen, var en hundradels sekund från att vinna A-finalen och bli Sveriges snabbaste hund. Att han sprang så bra var vi helt förundrade över, och det gjorde att det hela blev en liten vinst i sig, även om han inte vann själva tävlingen.
När det var dags för prisutdelning...

Skrivet av -KannaN-, 2008-08-19

Visa hela (0 kommentarer)

Så, den här veckan har vi varit på Landet. Det var riktigt mysigt. Söndag till tisdag var min morbror och hans familj där, och det var jättekul. Jag saknade dem så fort de hade åkt hem. Min kusin är ju så himla go också, och så lillgammal, trots att hon bara är sex år i september. På tisdagen kom några kompisar till morfar, och dom är jättesnälla så det var kul. På onsdag kväll hade han bjudning och en av de som kom är underbart snäll. Jag trivs jättebra med henne, och hon var som en extra mamma för min mamma, har alltid varit. På dagen var vi hos dom, och dom har det finaste stället att bo på!

På onsdag åker min syster till Tunisien. Hon kommer få en MP3 spelare av mig och Robin i tidig födelsedagspresent som hon kan ha med sig, så nu har jag suttit och laddat hem musik som hon kan tänkas gilla.

Idag var jag på stan med mamma och min syster och träffade på den underbart fina killen igen! Seriöst, han är så fin att man blir kär nästan. Tyvärr har jag inget...

Skrivet av -KannaN-, 2008-08-01

Visa hela (0 kommentarer)

Idag kom Lena och Christer från Hjärup hit! Kul det! Har inte träffat dom på, fyra år tror jag mamma sa. Tyvärr kom inte Anna med. Kände mig lite besviken, men that's life I guess. Idag har jag jobbat hos morfar igen. Det kan vara lite segt ibland, men det är kul. Tro det eller ej. Var och tränade förut också. Det är kul! Ska nog börja på gym. Det är bra träning, avkopplande, konstigt nog, och kul. Hon som har hjälpt mig är så grymt trevlig också så det har gjort att det lockar mig ännu mer. Jag behöver bygga upp lite muskler nu, och träna ryggen! Jag har ju så ont i den så ofta. Att få lite fastare kropp skulle jag inte ha nått emot heller, men ja. Ryggen är för tillfället viktigast.

I söndags var jag till Landet, med Johanna, och det var kul! Har inte umgåtts ordentligt med henne på jättelänge och det har jag verkligen saknat. Vi var även och plockade jordgubbar torsdagen innan. Sen dess har inte jag kunnat äta jordgubbar, haha. Föråt mig en aning. Både jag och...

Skrivet av -KannaN-, 2008-07-18

Visa hela (1 kommentar)

Haha, hon jag skulle fira min kompis födelsedag är assur på mig. Haha, men hon är så töntig så jag skrattar bara åt det hela. Nu slipper jag henne i alla fall, vilket jag är så himla glad över! Jag menar, om jag inte ens mår dåligt över att va osams med henne, hur mycket spelar det roll då tro? Det jobbigaste är att hon går runt och hittar på saker. Men om hon vill gå runt och vara falsk, så visst. Jag är rätt säker på att mina kompisar tror mer på mig i alla fall, och de vet att jag blir inte så förbannad om det inte stämmer. Men men, nu ska jag skita i den idioten så blir det bra, yay!

Hade prov idag i NO:n också, vilket gick bra. Nu har jag endast SO:n kvar, sen är jag klar med allt innan skolavslutningen. Så skönt! Och jag hoppas på MVG i historian nu så har jag MVG i alla SO-ämnen, hurray!
Nej, back to History och The Beatles!<3

Skrivet av -KannaN-, 2008-05-26

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha... Skulle egentligen fira min bästa kompis födelsedag tillsammans med en annan. Det hela slutade med ett "bråk" mellan mig och den andra som skulle vara med. Vi skulle från början hålla det hela jättehemligt och inte göra så mycket mer än grilla och se på film och lite sånt. Ha det mysigt helt enkelt. Sen helt plötsligt får jag veta att hon har berättat saker för vår kompis för att "skrämma upp" henne. "jaha" tänkte jag då, "men gjort är gjort". Sen kommer hon med att vår kompis ska få världens packningslista med udda saker. Sen skulle hon även ha ögonbindel på sig när hon skulle komma dit vi skulle vistas. Till slut kände jag att det blev för mycket och sa därför ifrån och bad om att vi skulle dämpa det hela lite. Jag sa att jag tyckte det var jobbigt när det blev så mycket och inte tyckte det var kul. Då sa hon att hon kunde ta hand om mer, men jag sa att jag ville ju vara med lika mycket, annars blir det inte kul. Då sa hon "men jag vill ha så här, jag tycker...

Skrivet av -KannaN-, 2008-05-21

Visa hela (0 kommentarer)