En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

Ensamt, så ensamt ...

En helg ganska ensam igen. Igår var jag visserligen vid Racketcentret och kollade på lite badminton, men det var i ca 1 timme. Sen åkte jag hem och hade tråkigt. Idag var jag på julbord, inte så jättekul kanske. Båda dagarna har jag gjort något, fast ändå lyckats ha tråkigt. Varför var ALLA tvungna att va upptagna den här helgen? Ja, Paul, han skulle lana, igen. Fruud fick jag aldrig svar av, men hon var säkert med Viktor. Johanna skulle umgås med några i sin klass och göra läxor. Jonna kunde inte. Gurra skulle iväg nånstans med sin pappa. Jennifer behöver man boka med långt innan för att det ska bli något. Filip hade badminton tävling hela helgen, så nu fanns det inte så många kvar som jag kunde umgås med.
Nu har jag inte träffat Paul sen i tisdags, det är tråkigt. Eftersom han har lanat i helgen har jag inte haft nästan någon kontakt med honom alls. Han har varit ännu mer okontaktbar än vanligt när han lanar. Det är lite surt, för igår behövde jag verkligen prata med honom och fråga en sak, men det känner jag är för sent att fråga nu. Jag saknar honom!
Den där personen som jag inte är kompis med längre. Jag funderar skarpt på att blocka den på bilddagboken och msn, men... Det känns lite dumt, för vi har sagt att vi skulle stryka ett streck över allt, men ingen av oss har gjort det tror jag. Det puckot tror att jag blev sur på den för att den inte hörde av sig på ett tag. Jag är inte hur dum som helst, och blir inte sur för vad som helst. Jag brukar ha en bra anledning. Det är i alla fall skönt att inte ha kvar den personen så mycket i mitt liv. Allt är mycket lättare. Förutom faktumet att en viss person (låt oss kalla den personen person2) fortfarande är kompis med person1. Det är visserligen inte så farligt så länge jag slipper men, jaa, ändå, det är jobbigt att höra person1s namn, och att den personen t ex ska sova hos person2 på lovet. Det gör mig sur, för enligt mig är det inte rätt att person1 sover där. Fast jag antar att jag inte har något med det att göra.

Jaha, nu hade jag tråkigt, så jag följde med pappa när han skulle skjutsa Robin till träning, och så vips så har man förbrukat ca 40 minuter. Det är skönt. Helst hade jag velat att Paul skulle höra av sig, och att han skulle be mig komma til honom. Inget skulle göra mig så glad som det! Fast det är ju lika troligt som att månen är neongrön. Jämt när jag är ensam tänker jag jättemycket på Paul. Det är väl trevligt, fast jag hade mycket hellre velat vara tillsammans med honom då. När jag tänker på honom känner jag mig nästan ännu mer ensam eftersom jag saknar honom ännu mer då. Varför ska det vara så tråkigt och ensamt när man inte är med någon? Jag är ju jämt med Paul på helgerna, så när jag inte är det får jag ju tråkigt. Jag tror jag har fått det att verka som att jag har tråkigt så fort jag inte är med honom. Det är på sätt och vis sant, men ändå inte för jag har alltid tråkigt när jag inte är med någon. Innan jag blev tillsammans med honom gjorde jag inte så mycket på helgerna, så jag har väl blivit van att ha något att göra då och får därför ännu tråkigare nu när jag är ensam.
Jaja, nu ska jag ta och gå. See ya next time.

Bilden symboliserar ensamhet i vintern. Tyvärr finns här ingen snö för att göra bilden fulländad.

Skrivet av -KannaN-, 2007-12-09 17:12

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?