En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

Skit! Kunde nog varit lite bättre...

Seriöst! Jag har haft en helt jävla fucking pissvecka den här veckan! Okej, inte min stil att använda sådana ord, men skit samma. Natten till fredag blev jag magsjuk, jippie, inte. Sen hela fredagen låg jag däckad med hög feber. Som tur var hade jag NettaN att smsa med när jag orkade. Hela lördagen, söndagen och måndagen har jag dock sett på Disney filmer. Det är livet det! Jag kände mig i alla fall någorlunda bra igår så jag gick till skolan. Ett stort misstag. Det började med att jag vaknade med huvudvärk, men jag tänkte att det går väl över. Det gjorde det inte. När jag kom hem mådde jag inte alls bra. I skolan hade jag dessutom blivit dissad av mina kompiar 2 gånger. Kändes bra. Fick i alla fall prata lite med Lillebrorsan Sean, vilket var skoj. Ingenting gick riktigt bra för mig igår tror jag. Jag skulle bränna film, men det gick ju inte så klart. Fick ut en som funkade, två stycken på RW som min dvd-spelare in stödjer och en skiva klarade inte min brännare av. Suck. Sen på kvällen chattade jag med en kompis, men han har blivit så konstigt på senaste tiden, så jag blir bara irriterad när jag chattar med honom. Han skrev till mig, med sin jobbiga attityd. Han menar inget illa, men jag gillar det inte, och han inte blir det bättre att han verkar sur och grinig själv. Han frågade om jag var sur, jag sa nej, men att jag var irriterad på allt och alla, vilket jag varit i två veckors tid nu, och så berättade jag att jag tyckte han förändrats och bla bla.... Det slutade i alla fall med att vi, typ, började bråka och så. Nu skriver han inte ens till mig på msn. Men det är väl skit samma antar jag. Egentligen inte, som han är en av mina bästa vänner men. Jag försöker skriva till honom nu, så vi får se om han svarar.....
Under tiden kan jag berätta om denna dagen. Jag vaknade igen med huvudvärk, men eftersom pappa skulle sluta tidigt idag tänkte jag att jag kunde försöka gå till skolan och sen åka med honom hem om jag inte orkade hela dagen. Jag orkade inte hela dagen nej, och åkte då till stan för att träffa pappa. Fick vänta 25 minuter utanför hans jobb innan han var klar, för han var på möte.
Båda dessa dagar jag varit i skolan nu har jag, enligt Martina, varit väldigt frånvarande. Det stämmer. Jag har inte orkat med någon över huvud taget. Jag har hållt mig till Sean och Kaffe-Jonas som jag inte så ofta är med. Okej, Kaffe-Jonas pratar jag med så ofta jag kan men. Joo, imorse blev jag ignorerad av Grene igen. Han och Kaffe-Jonas älskar att ignorera mig de vet att jag blir så störd. Det är visserligen inte roligt längre, men jag får väl säga till någon gång.
.... jag fick svar nu. Det blev ett enkelt "okej :P", fast jag skrev mer, och fick då ett bättre svar. Hoppas nu, vår, hm, fejd, är över.

Inte nog med att jag har haft en dålig dag i över en veckas tid, jag har gått och blivit småförtjust i en kille! Han har länge verkat gilla mig, men jaa, jag har nog mest skojflirtat med honom. Var visserligen på bio med honom... förrförra lördagen, det var trevligt, men jag var grymt osocial och otrevlig genom att först prata med en kompis hela vägen till bion, sen gick jag iväg för att träffa på massa kompisar jag såg, och så höll jag på att smsa. Jag hade lite dåligt samvete efteråt. I alla fall flirtar jag mer med honom nu, men jag lyckas inte så bra tror jag. Dessutom kommer jag inte träffa honom på fyra veckor för han ska till körskolan den dagen i veckan då jag träffar honom i vanliga fall. Suck. Jaja, jag överlever nog hoppas jag. Nu måste jag göra tråkig pissNO och pissvenska. Gick ju hem från skolan idag, och jag har inte kommit någon vart i svenskan som det inte är så jättelångt kvar på, och NO:n har jag prov på , nästa fredag, och där minns jag inget vi jobbat om eftersom vi har haft grupparbete i flera flera veckor. Suck på det också. Men That's Life I Guess.

Tänkte bara tillägga, för det första har jag varit jätteduktig och skrivit om dialekter i svenskan nu! Har kommit en bra bit på vägen. För det andra är inte jag och min kära vän ovänner längre. Vi har pratat på som vanligt, och jag har fått musik och allt. Allt är precis som vanligt mellan oss (så gott som i alla fall). Yay! <3

Skrivet av -KannaN-, 2008-01-24 15:10

jobbig vecka.

Skrivet av fews, 2008-02-08 09:46

De kmr bättr veckor :)

Skrivet av HonDär, 2008-03-26 18:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?