En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

Girly night and LOVE!

Idag kommer NettaN hit! Ska bli så kul, för vi ska ha en riktig girly night. Pratkvarnarna som delar första plats är vad vi är så det lär inte va tyst på oss särskilt länge.

Åh! Jag saknar så att vara kär! Jag har kärleks känslan i magen, men den är inte tillägnad till någon. Eller kanske en, men nej. Jag vill, men vill ändå inte. Dessutom har jag inte träffat honom på några veckor, och inte pratat med honom mer än ett par gånger under den tiden. Det är orättvist, med alla på skolan som går runt med pojkvän och gullar. Jag vet ju hur det känns att ha pojkvän, hur underbart det är, och tryggheten man känner. Jag vill känna så igen, och snart! Jisses, jag är så kär i kärleken så det finns inte, hehe. Som tur är blir jag inte kär i någon bara för att vara kär. Det klarar jag inte av, för finns inga ordentliga känslor känns det bara konstigt. Usch, vad äckligt att kyssa någon som man inte har känslor för. Så känner jag.
Jag åkte moppe förut till Ica för att handla tomater, vilket mamma glömde när hon handlade förut. Jag åkte då förbi en kille som var ute med sin hund. Jisses vilken heting! Åkte förbi honom på vägen hem också, då han var utan mössa. Ojojoj, sånna snyggingar trodde jag aldrig att det skulle finnas i bonneland #2 Ska försöka gå och åka den vägen lite oftare så man ser skymten av honom fler gånger, sen kanske man vågar sig på att stanna och prata också.

Winnie the Pooh! <3 Älskade det när jag var lite. Fast en gammal klasskamrat var ännu mer galen i det. Tror hon gillade Nalle Puh mest, men minns inte riktigt. Hennes kompis (båda gick i min klass) var helt tokig i Ior i alla fall. Det har jag aldrig fattat hur man kan vara, för han är så deprimerad, hehe. Ajja, nu är NettaN här så nu ska jag gå och vara trevlig mot henne och vi ska ha skojj!

Skrivet av -KannaN-, 2008-02-29 17:09

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?