En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

Trött i vårtiderna

Idag är jag trööött! Somna runt 1 inatt för vi låg och pratade. Sen gick jag upp vid tio i 8, och gick ut och gick. Sen gick jag även ut på promenad med NettaN sen också. Blää, jag vill bara sova. Dock om jag går och lägger mig nu, då kommer jag aldrig kunna somna ikväll vilket förstör hela morgondagen. Bror min fyller år imorgon, så då måste jag ju vara pigg och alert.

Ikväl är Fronda med i Melodifestivalen. Det ska bli spännande. Antagligen är han kass, men still, he's the shit. Vinner han då vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Man kan ju undra vad som hänt med Sverige då. Jag menar, Frida kom ju direkt till final. Det trodde jag aldrig. Jättekul, som jag älskar den musiken, men förvånande var det verkligen.

Usch, jag känner mig hemsk så som jag äter. Alltså, inte det att det spelar nån roll vad jag äter, som jag ändå förbränner det när jag är ute och går, men jag mår lite illa när jag ätit. I alla fall idag. Fast det kan bero på att jag älskar vindruvor, och trots att jag var jättemätt sen lunchen så var jag tvungen att proppa i mig lite vindruvor. Finns ingen godare frukt tror jag!

Jag har funderat på en sak. Om en gammal kompis av någon anledning har börjat hata dig, och du har ogillat den också, men sen ångrat dig och vill inte vara fiende med den längre. Vad ska man göra? Alla i min omgivning skulle börja undra rejält om jag började prata eller umgås med en person igen, och med all rätt. Jag funderar på om jag ska SKITA i vad dom tycker och prata med personen ändå. Det kanske är värt det. Jag tror jag ska göra det. Jag bryr mig ju aldrig om vad folk tycker egentligen, varför ska jag göra det nu? Nu när jag vill prata med personen. Ajja, ska väl ta mig en liten kort promenad och försöka piggna till lite, och njuta av naturen i området, och lite bra musik. Trots allt, är ju våren på väg! Måste ju passa på att gå ut så mycket som möjligt då, för snart måste vi vänta ett år till innan vi får känna att våren är på väg igen.

Bilden är från nätet btw, inte jag som tagit den.

Skrivet av -KannaN-, 2008-03-01 16:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?