En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

Gårdagen + dagen xD

Jisses, hela den här veckan har jag varit helt slut! I torsdags var jag dessutom på premiären av Candide, och var hemma runt 22.40. Det blev alltså väldigt sent för mig. På fredagen vaknade jag på natten och kände att jag ville gå upp tidigare och gå ut och gå, så jag ställde klockan på tjugo över 6 och gick upp då och gick ut på en kort promenad. Sen var jag pigg hela dagen. Engelskan var dock inte så rolig, så jag var sur sen ett tag. Jag sket i att äta med de jag brukar så jag åt med NettaN och Hajin istället. Sen palla jag inte vara med min grupp i musiken så därför hjälpte jag Jejja och deras grupp i mix rummet. Det var jättekul! Jag var på väldigt gott humör, så jag stod till och med ut med Bengt. Han visade mig en notbok med Beatles låtar så jag fick kopior till några av dem, och då blev jag GLAD!
Efter musiken slutade jag och åkte hem med mamma. Jag gick direkt ut med hundarna, och sen gick jag in och spelade lite piano, de låtar som jag fick av Bengt. Sen fick jag ett ryck och ville ut och springa, vilket jag var så duktig och gjorde också. På kvällen dock mådde jag inte så bra, för jag fick väldigt ont i magen. Dessutom var jag helt slut så jag gick och lade mig tidigt.

Imorse vaknade jag halv 8, trots att jag bestämt mig för att sova ut och sova länge. Jag kunde inte somna om så jag gick upp och följde med mamma och Maja och köpte frallor. Vi fick en väldigt fin frukost då, och alla var med och åt vilket var trevligt.
Senare idag ska jag vara med Joakim. Det ska bli skojj måste jag säga. Och just nu, sitter jag och chattar lite, också kul, för jag chattar med en gammal kompis och hon är rätt pratglad måste jag säga vilket är väldigt trevligt! Det gjorde mig glad.

Nej, nu ska jag gå och spela Singstar med min syster.

Skrivet av -KannaN-, 2008-03-08 10:20

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?