En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

Sommarjobb, killar, gäster och kompisar

Idag kom Lena och Christer från Hjärup hit! Kul det! Har inte träffat dom på, fyra år tror jag mamma sa. Tyvärr kom inte Anna med. Kände mig lite besviken, men that's life I guess. Idag har jag jobbat hos morfar igen. Det kan vara lite segt ibland, men det är kul. Tro det eller ej. Var och tränade förut också. Det är kul! Ska nog börja på gym. Det är bra träning, avkopplande, konstigt nog, och kul. Hon som har hjälpt mig är så grymt trevlig också så det har gjort att det lockar mig ännu mer. Jag behöver bygga upp lite muskler nu, och träna ryggen! Jag har ju så ont i den så ofta. Att få lite fastare kropp skulle jag inte ha nått emot heller, men ja. Ryggen är för tillfället viktigast.

I söndags var jag till Landet, med Johanna, och det var kul! Har inte umgåtts ordentligt med henne på jättelänge och det har jag verkligen saknat. Vi var även och plockade jordgubbar torsdagen innan. Sen dess har inte jag kunnat äta jordgubbar, haha. Föråt mig en aning. Både jag och Johanna var i alla fall jättetrötta i söndags så vi blev redigt övertrötta. Vi skratta åt ingenting typ. Sen var vi och skulle bada, och då flumma vi med kamerorna. Dock blev det bara att jag badade, och inte hon. Men hon gick i till midjan senare på natten. Tyvärr var hon tvungen att åka hem tidigt på måndagen, så då fick jag lite tråkigt ett tag, men så satte morfar mig i arbete, och jag jobbade en och en halv timme. Sammanlagt har jag nu jobbat 13 timmar, och har lika mycket jobb kvar i stan som jag har gjort känns det som. Jag har ändå jobbat i 10 timmar där. Jisses, va mycket att göra. Men det är kul. Jag kommer typ bara på bra saker med mitt sommarjobb hos morfar. Jag får vara ute hela dagen, får motion och bra träning i armar och tjänar en slant på det. Det enda negativa är att jag får utslag :( Får ha långärmat hela tiden och det blir VARMT! Stod med solen i ryggen en dag och ja, det blev varmt kan jag säga. Fast jag blir hellre varm än får massa äckliga utslag!

Åh! Snart kommer McFly's nya album ut och jag längtar så himla mycket! Det är seriöst världens bästa band. Dom kommer nog följa mig ända tills jag blir vuxen skulle jag tro. Har ju börjat lyssna på The Jonas Brothers också, och dom är också så himla bra! Men dom är så prydliga och allt så dom känns faktiskt lite tråkiga. Jag skulle säga att deras låtar förmedlar mer än McFly's, men McFly känns på nått sätt mer äkta. Jag älskar McFly rakt igenom. The Jonas Brothers gillar jag mest musiken, och den kan jag säga är BRA! Deras nya album kommer snart ut det med, och det längtar jag också efter. Jag bad K-J att köpa deras första om han hitta det nu när han var i USA. Jag har inte pratat med honom sen han kom hem, men hade han köpt det hade nog sagt nått så. Får väl köpa det själv om jag hittar det nån gång, haha. Att det ska vara så svårt att få tag i det.

Jisses vad jag har pratat på nu. Är trött så det är väl det antar jag. Jag kan bli väldans pratglad när jag är trött, haha.

Ey, jag känner förresten världens sötaste och snyggaste kille! Och det som är så coolt är ju faktiskt att jag känner honom. Typ i alla fall. Oftast brukar det vara kändisar som jag tycker är så himla söta och snygga, men den här killen har jag faktiskt träffat ett flertal gånger och har även nu på msn. Jag träffade honom första gången när jag var jätteliten så det minns jag inte. Andra gången var när han stanna till hos oss och sov där en natt. Han är så himla fin! Jag blir kär bara av att tänka på honom. Inte bokstavligen då men. Jag älskar hans hår, och han har en fin mage, och ett jättefint ansikte. Tyvärr är han blyg så har inte pratat så mycket med honom. Bara en gång ordentligt på msn. Jag hoppas han är i Åhus när jag åker dit. Antagligen inte efter som jag tror AJ vill ha mig och min bror för sig själv, haha. Men men, får hoppas han loggar in på msn snart igen. Vill prata mer med honom.

Okej, nu är det dags för mig att gå. Snart mat, ajdå, det regnar och vi ska visst sitta ute, lyckat! Aja, hejdå :)

Danny Jones <33

Skrivet av -KannaN-, 2008-07-18 19:06

Åh, Mcfly måste vara det mest talangfulla bandet på denna jord och Danny den charmigaste killen! Har lyssnat på dem sedan 2006.

Min blogg: http://ssssofia.blogg.se/

Skrivet av sofia, 2009-02-15 13:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?