En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

Stugvecka

Så, den här veckan har vi varit på Landet. Det var riktigt mysigt. Söndag till tisdag var min morbror och hans familj där, och det var jättekul. Jag saknade dem så fort de hade åkt hem. Min kusin är ju så himla go också, och så lillgammal, trots att hon bara är sex år i september. På tisdagen kom några kompisar till morfar, och dom är jättesnälla så det var kul. På onsdag kväll hade han bjudning och en av de som kom är underbart snäll. Jag trivs jättebra med henne, och hon var som en extra mamma för min mamma, har alltid varit. På dagen var vi hos dom, och dom har det finaste stället att bo på!

På onsdag åker min syster till Tunisien. Hon kommer få en MP3 spelare av mig och Robin i tidig födelsedagspresent som hon kan ha med sig, så nu har jag suttit och laddat hem musik som hon kan tänkas gilla.

Idag var jag på stan med mamma och min syster och träffade på den underbart fina killen igen! Seriöst, han är så fin att man blir kär nästan. Tyvärr har jag inget mer där att göra.
Köpte en jättehärlig kofta på stan också, och snart är det dags att ladda upp inför skolstarten, med nya grejjs. Måste köpa skrivböcker osv tills dess. Och kolla synen igen, ifall den försämrats, vilket det känns som. Blää, palla det.
Aja, nu har jag inget mer att säga. Ska snart iväg och träna.

Skrivet av -KannaN-, 2008-08-01 17:21

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?