En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

SM WR 2008

I helgen vart det SM i Whippetrace. Det var så himlans roligt! Två dagar höll det på. Första dagen kunde jag inte göra så mycket som min rygg var kass. Kvällen dock var rolig, då vår tränare, som även är trubadur, spelade för oss, och vår veterinär drog nåra skämt. Det var riktigt lyckat. Mina hundar var jätteduktiga och Pricken kom till A-B semi final. Chivas kom till E-F. Dag två var ännu bättre än dag ett. Nu hade jag inte ont i ryggen på samma sätt så kunde hjälpa till som funktionär mer. Jag stod i gropen mestadels, men hjäpte till med start och hämtning av andra och mina egna hundar. Efter semin hade Chivas kommit till F-final, vilken han vann! Han är så duktig, min lilla bebis. Pricken, den lillen, var en hundradels sekund från att vinna A-finalen och bli Sveriges snabbaste hund. Att han sprang så bra var vi helt förundrade över, och det gjorde att det hela blev en liten vinst i sig, även om han inte vann själva tävlingen.
När det var dags för prisutdelning så fick jag hjälpa till med det. Men tur som jag har så blev jag getingstucken och fick problem med att bära. Jag kände mig väldigt otrevlig också när jag skulle dela ut rosetterna i en final och inte kunde skaka hand pga av sticket. Det kliar fortfarande, men jag blev aldrig direkt svullen eftersom Annelis väninna var där och hade nån vätska som hindrade det.
I finalerna tog jag massa bilder. Det orkade jag inte första dagen. Det är roligt för vi var riktigt många som tog bilder, så det blir att bytas lite. Några härliga i gropen fick jag. Och W fick en riktigt härlig precis innan mållinjen för Pricken och hans rival.
En jättesöt kille var med också. Han var även med i Kalmar, fast då hade han långt hår. Kan ha nämnt honom tidigare. Tyvärr var han tråkig och gömde sig hela helgen. Han var uppe vid gropen endast två gånger, så jag var besviken. Men fick lite paparazzi på'n i alla fall.

I fredags kom Marie hit och sov här. Hon hade egna hundar som skulle springa i SM. En av tikarna som var med är Prickens blivande fästmö. Marie såg en bild som jag målat av Pricken och blev jättefascinerad av min "talang". Hon var ännu mer fascinerad när jag hade visat fler av mina bilder och "beställde" på en gång en på Moja, och även en på Pricken och Moja tillsammans. Jag var jätteglad, för sån uppskattning för mina bilder har jag inte fått tidigare. Jag tycker dock inte jag är så duktig, men det är kul ändå, med uppskattning, så snart blir det till att sätta sig och måla lite hundar. Det ska bli intressant.

Nej, nu ska jag sticka. Gotta get something to eat.
bye <3

Skrivet av -KannaN-, 2008-08-19 18:28

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?