En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

Gymnasieelev numera

I torsdags började skolan igen. Det kändes hemskt när jag fick mitt schema och jag ångrade mitt val av linje. Det känns dock bättre nu. Vi kommer inte ha exakt samma schema varje vecka ändå så. Det här med eget ansvar är ju ännu viktigare nu, och det trivs ju jag väldigt bra med. Det är också skönt att börja skolan eftersom jag gillar att lära mig nya saker. Riktigt kunskapstörstig är jag. Vi är 35 elever i min klass. 8 tjejer, 27 killar, och av alla dessa är 10 personer från min gamla skola. Det är lite trist, men det gör väl inte så mycket egentligen.
Idag hade vi engelska, och det var kul. Nu har jag pratat lite mer med några killar i klassen. Tidigare hade jag bara pratat med de från Ilanda, plus två killar på matten i fredags, som jag bara pratade tinywiny lite med. Jag som brukar vara så bra på namn har inte så stor koll nu på alla. Vi har inte haft så mycket lära-känna så det är inte så konstigt. På engelskan idag hade vi det lite i alla fall, i och med att vi skulle gå runt och prata med folk om ett ämne vi hade på ett papper. Jag tror jag pratade med fyra, fem eller sex nya personer tack vare det. Engelskaläraren är tysk, men hennes engelska är bättre än nån av mina gamla engelskalärare. Lärarna i övrigt, av de jag träffat, verkar helt okej. Maten är också bra. De har en trevlig salladsbuffé, lättmjölk, hårt och mjukt bröd och flera alternativ i maten. Matsalen är också stor, så alla får plats. Det är faktiskt en rätt så trevlig skola. Jag tror jag kommer trivas bra där.
Träffade en kille från NVES i fredags också, som verkar spännande. Honom vill jag definitivt ha mer kontakt med, så det ska jag försöka med.

Nu ska jag återgå till mitt målande, just nu är det ett porträtt av Pricken och Moja jag målar.

By: Alexandra 24/8 2008 !

Skrivet av -KannaN-, 2008-08-25 16:54

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?