En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
-KannaN-

-KannaN-s bloggis

Kids are learning fast, they know the T-birds kicks some ass, be sure that there's no coming last if you're on their side.

Jag har inte skrivit på ett tag nu, men jaa, min kompis som jag bråkade med. Det har löst sig vilket var så underbart skönt. Vi har löst allt och det visade sig att det var ett missförstånd som fått det att gå så långt. Trots att båda mådde jättedåligt över att ha bråkat så kände vi att det behövdes för nu är vår vänskap bättre än vad den varit på länge!

Ajja, nu ska jag fortsätta på min novell. Har suttit och skrivit ett tag nu på en ny novell. Skojj!

Skrivet av -KannaN-, 2008-03-26

Visa hela (0 kommentarer)

Jaa, så var det min födelsedag idag då! Skojigt, 16 år då. Blev väckt tidigt imorse med en massa fina presenter så jag var jättenöjd och glad. Dock lika glad var jag inte i skolan. För det första hade jag huvudvärk så det snurrade i huvudet på mig. För det andra sa inte min bästa vän ens grattis till mig, bara för att vi har bråkat. Sen fick jag även höra att hon tycker att jag ska säga förlåt, men jag har ingen aning om vad, eftersom jag blev sårad av henne. Det kanske låter töntigt, men det känns mer när man är i situationen. Jag har alltid suttit bredvid henne på engelskan och jobbat tillsammans med henne, men nu på senare tid har hon visat tydligt att hon inte vill jobba med mig. Hon gör det ändå, men säger inget men visar så himla tydligt att hon verkligen inte vill. Det sårar mig, och jag känner mig utnyttjad, för ibland vill hon jobba med mig, ibland inte. Därför blev inte jag så glad i fredags, och sket i henne och resten av min klass, åt med Hajin och...

Skrivet av -KannaN-, 2008-03-12

Visa hela (1 kommentar)

HON ÅKTE UR MELODIFESTIVALEN! HUR UNDERBART ÄR INTE DET? JAG ÄR HELT ÖVERLYCKLIG ÖVER DET, OCH SÄGER DET HELA TIDEN OCH SKRIVER DET PÅ VARENDA SIDA JAG ÄR MEDLEM PÅ. BLÄÄ FÖR HENNE, OCH NU ÄR HON ÄNTLIGEN UTE OCH KNÄCKT HON BLEV!

Skrivet av -KannaN-, 2008-03-08

Visa hela (0 kommentarer)

Jisses, hela den här veckan har jag varit helt slut! I torsdags var jag dessutom på premiären av Candide, och var hemma runt 22.40. Det blev alltså väldigt sent för mig. På fredagen vaknade jag på natten och kände att jag ville gå upp tidigare och gå ut och gå, så jag ställde klockan på tjugo över 6 och gick upp då och gick ut på en kort promenad. Sen var jag pigg hela dagen. Engelskan var dock inte så rolig, så jag var sur sen ett tag. Jag sket i att äta med de jag brukar så jag åt med NettaN och Hajin istället. Sen palla jag inte vara med min grupp i musiken så därför hjälpte jag Jejja och deras grupp i mix rummet. Det var jättekul! Jag var på väldigt gott humör, så jag stod till och med ut med Bengt. Han visade mig en notbok med Beatles låtar så jag fick kopior till några av dem, och då blev jag GLAD!
Efter musiken slutade jag och åkte hem med mamma. Jag gick direkt ut med hundarna, och sen gick jag in och spelade lite piano, de låtar som jag fick av Bengt. Sen fick...

Skrivet av -KannaN-, 2008-03-08

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är jag trööött! Somna runt 1 inatt för vi låg och pratade. Sen gick jag upp vid tio i 8, och gick ut och gick. Sen gick jag även ut på promenad med NettaN sen också. Blää, jag vill bara sova. Dock om jag går och lägger mig nu, då kommer jag aldrig kunna somna ikväll vilket förstör hela morgondagen. Bror min fyller år imorgon, så då måste jag ju vara pigg och alert.

Ikväl är Fronda med i Melodifestivalen. Det ska bli spännande. Antagligen är han kass, men still, he's the shit. Vinner han då vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Man kan ju undra vad som hänt med Sverige då. Jag menar, Frida kom ju direkt till final. Det trodde jag aldrig. Jättekul, som jag älskar den musiken, men förvånande var det verkligen.

Usch, jag känner mig hemsk så som jag äter. Alltså, inte det att det spelar nån roll vad jag äter, som jag ändå förbränner det när jag är ute och går, men jag mår lite illa när jag ätit. I alla fall idag. Fast det kan bero på att jag...

Skrivet av -KannaN-, 2008-03-01

Visa hela (0 kommentarer)

Idag kommer NettaN hit! Ska bli så kul, för vi ska ha en riktig girly night. Pratkvarnarna som delar första plats är vad vi är så det lär inte va tyst på oss särskilt länge.

Åh! Jag saknar så att vara kär! Jag har kärleks känslan i magen, men den är inte tillägnad till någon. Eller kanske en, men nej. Jag vill, men vill ändå inte. Dessutom har jag inte träffat honom på några veckor, och inte pratat med honom mer än ett par gånger under den tiden. Det är orättvist, med alla på skolan som går runt med pojkvän och gullar. Jag vet ju hur det känns att ha pojkvän, hur underbart det är, och tryggheten man känner. Jag vill känna så igen, och snart! Jisses, jag är så kär i kärleken så det finns inte, hehe. Som tur är blir jag inte kär i någon bara för att vara kär. Det klarar jag inte av, för finns inga ordentliga känslor känns det bara konstigt. Usch, vad äckligt att kyssa någon som man inte har känslor för. Så känner jag.
Jag åkte moppe förut till Ica...

Skrivet av -KannaN-, 2008-02-29

Visa hela (0 kommentarer)

Seriöst! Jag har haft en helt jävla fucking pissvecka den här veckan! Okej, inte min stil att använda sådana ord, men skit samma. Natten till fredag blev jag magsjuk, jippie, inte. Sen hela fredagen låg jag däckad med hög feber. Som tur var hade jag NettaN att smsa med när jag orkade. Hela lördagen, söndagen och måndagen har jag dock sett på Disney filmer. Det är livet det! Jag kände mig i alla fall någorlunda bra igår så jag gick till skolan. Ett stort misstag. Det började med att jag vaknade med huvudvärk, men jag tänkte att det går väl över. Det gjorde det inte. När jag kom hem mådde jag inte alls bra. I skolan hade jag dessutom blivit dissad av mina kompiar 2 gånger. Kändes bra. Fick i alla fall prata lite med Lillebrorsan Sean, vilket var skoj. Ingenting gick riktigt bra för mig igår tror jag. Jag skulle bränna film, men det gick ju inte så klart. Fick ut en som funkade, två stycken på RW som min dvd-spelare in stödjer och en skiva klarade inte min brännare av. Suck....

Skrivet av -KannaN-, 2008-01-24

Visa hela (2 kommentarer)

... det duger bra helt enkelt!
Jag har nu kommit på att det kanske trots allt var bra att Paul gjorde slut. Anledningar vill jag inte gå in på, men det kanske var dags. Jag har kommit över honom nu, i alla fall om jag inte tänker för djupa saker om honom.
Nu har jag gått tillbaka till mitt gamla liv, då jag målar mycket, läser och har tid för skrivandet och så vidare. Då jag var som mest kär i Paul hade jag inte tid till det för det enda jag kunde tänka på var honom, och det enda jag ville var att vara med honom. Jag känner nu att det är skönt att kunna hålla på med mina gamla intressen, och att vara oberoende. Jag var ju inte beroende av honom, men på ett sätt var jag nog det ändå, fast ändå inte på ett dåligt sätt. Jag är en självständig person och klarar mig bra utan pojkvän. Jag blir ju inte direkt ensam som jag har mina vänner. Nu kan jag dessutom återgå till mitt små- och oskyldiga flirtande med varenda kille (i rätt ålder) jag hittar. Det var något jag...

Skrivet av -KannaN-, 2008-01-07

Visa hela (0 kommentarer)