En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

-WildHoney-s bloggis

Jahopp, då har snart en hel dag gått igen utav sommarlovet. Ett till med regn, och ingen nytta gjord. Stack ner på stan en sväng med Marcus idag då, köpte en navelpiercing som ja ska ha i örat, haha. Cp dt där lät man aja iaf, i andra örat får dt bli en töjare (y). Sen nu ska man väll fortsätta packa ner hemmet i flyttlådor, dt var visst om 2veckor vi skulle flytta. vilken koll ja har på läget känner ja B-) , men nu är det dags för mig att sätta fart.
Take care everybody! Amanda*

Skrivet av -WildHoney-, 2008-08-04

Visa hela (0 kommentarer)

Godmiddag allihopa.
Nu sitter jag här igen och dricker te och önskar att regnet kunde sluta, orkar verkligen inte gå ut och jobba i dt här vädret. Sen blir det väll till att åka till mamma och färga håret. Blir nog ljusbrunt nu och inte ultra blond. Men men, nu måste jag nog sätta fart om det ska bli något jobb gjort idag.
Take care, Amanda :*

Vi genier behöver inte ha ordning och reda, för vi hanterar även kaos.

Skrivet av -WildHoney-, 2008-08-03

Visa hela (0 kommentarer)

Hallå igen. :)
Nu har det blivit kvällen och jag har faktiskt hunnit med en hel del idag känns det som, har jobbat och efter det gick jag till farmor & farfar o hälsade på , där jag fick lösa lite korsord B-) , sen när jag kom hem hade min underbara älskling skrivit värsta söta brevet till mig som en liten överraskning, han är så otroligt underbar den pojken! :) , och nu sitter jag här vid datorn har precis druckit lite te och tittat på Sex & the city. Imorn blir det till att jobba igen, sen ska man till mammsen på kvällen. Mysmys att få träffa henne nu igen, det är bara 30 dagar kvar nu innan vi ska vara ute ur lägenheten och den nya ska flytta in, ska bli roligt och se vart vi ska bo, älskar verkligen när allting blir spontant. Men men, nu ska jag gå ut en sväng.
Take care, Amanda :*

Skrivet av -WildHoney-, 2008-08-02

Visa hela (0 kommentarer)

Som sagt nu är det dax för mig att börja blogga på allvar istället igen. Har varit för lat för att gå in och skriva, men nu ska jag verkligen ta mig till och göra dt. Skolan börjar ju snart oxå, usch på dt! Bara 16 dagar kvar utav sommarlovet nu, vart har jag gjort av all tid?
Jag har verkligen bara legat hemma o latat mig, inte gjort nånting vettigt. Det får dt bli ändring på till nästa sommar. Nu verkar ju sommaren ha tagit slut oxå, regnet och hösten börjar smyga sig på. Det är faktiskt väldigt mysigt när sommaren väl är över och man får krypa in i stugorna under en filt o mysa med sin käraste :) . Men men, nu vet jag inte vad ja ska skriva riktigt mer, det är iallafall dax att gå o göra en kopp te.
Puss tjao :*

Skrivet av -WildHoney-, 2008-08-02

Visa hela (0 kommentarer)