En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
2cbright

Vad vill du?

Vem har mage att klaga på Big Brother?!?

Efter att ha läst olika bloggar på nätet har jag bara fått det bekräftat att det var som jag trodde. Alla är psykfall. Människor mår dåligt ibland och det är underbart att få se det på Tv och kunna känna igen sig i verkliga människor. Filmer är ju bara filmer, skådisar som spelar efter manus, teater. Visserligen kommer kännslorna från verkligheten men är endå inte äkta. Jag gillar Big Brother för där ser man verkligen hur människor kan vara. Den enda skillnaden är att dom avslöjas i Tv det gör ju inte en annan människa. Alla beter sig konstigt och knäppt ibland!

Problemet med Big Brother uppstår inte förren alla dömande människor på utsidan börjar klanka ner på deltagarna. Poängen är - Den som mår dåligt beter sig på ett visst sätt av en annledning! Istället för att klanka ner på Big Brother och deras deltagare borde man smiska svensson som gnäller över folks beteende utan att ställa sig frågan varför beteendet finns där.

Skrivet av 2cbright, 2006-04-25 13:54

Jag förstår inte varför de NÄSTAN bara har med unga snygga personer. Varför kan de inte ha med äldre och medelålders personer? Lite mer som i verkliga livet.. Då kanske jag hade följt det hela...

Skrivet av Tamelina, 2006-04-25 15:29

mitt stöd alltid med dig, och jag tänkte att mitt generation inte förstå för mig.

Skrivet av Möbler, 2012-03-31 10:21

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.