En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ACJ

ACJ om allt och inget...

Anna här. En 23 årig tjej som är bosatt i den inte så vackra staden Borlänge. Pluggar till Kommunikatör/Dekoratör i Leksand, fritiden ägnar jag mest åt familj, vänner och hunden DC.

Jaha, då var det slut...finito...

Ja så gick Sverige och åkte ur vm...Vad är det för stil...Inte för att jag gillar fotboll så överdrivet, men jag måste erkänna att det är lite skoj att hänga med i i alla fall...man blir lite smått patriotisk när det pågår sånna här evenemang...Synd killar. Bättre lycka nästa gång.

Ja och så har det varit midsommar också, var skönt att bara mysa med Freddan och puppy. Åkte upp till S-backen och grillade, bara jag och Freddan. Svärföräldrarna var i Rättvik och campade men skulle komma hem under kvällen. Hade en härligt lugn kväll, älskar sånna, när dom blir så där perfekta. Underbart.
Midsommardagen spenderades även den i S-backen där det grillades igen, men den här gången med större umgänge. Mysigt även det. Så hela midsommar helgen har varit perfekt för mig.

Idag har jag och DC varit ute på cykeltur, tre gånger. Bestämde mig för att lära DC springa brevid cykeln. Sagt och gjort. Eller han behövdes...

Skrivet av ACJ, 2006-06-25

Visa hela (0 kommentarer)

Long time no see...

Oj då. Är väl inte så duktig på att skriva så ofta som jag skulle vilja =) men nu är jag här igen.
Har nu jobbat på SSAB i en vecka och trivs redan jättebra. Jobbet är helt ok och människorna är toppen. Sen har jag ju min mamma där också, ska faktiskt bli riktigt skoj att jobba vid henne i sommar. Får väl se hur trötta vi är på varandra i augusti =).

Såg att jag hade mer att uppdatera:

Huset fick vi ner 12 500:-, pga att skorstenen läckte *tjoho*

DC har fått ögoninflammation först i ena ögat, sen spred det sig till andra ögat. Och när det var bra i det första ögat så tog det om i det ögat, så nu har han i båda ögonen. Men det börjar bli bättre nu, peppar peppar.

Min mamma har varit ute och fyllecyklat med hennes väninnor, och historien om hur de hade haft det var väldigt skoj, och mailet min mamma skrev när hon kom hem den kvällen, var ännu roligare. Så tack mamma, det var längesen jag skrattade så mycket...

Skrivet av ACJ, 2006-06-19

Visa hela (0 kommentarer)

Nationaldag

Ok, idag är det Sveriges nationaldag, vad ska man hitta på då då??
Vi kan ju knappast jämföra vårat nationaldagsfirande med norrmännens.
Men nu har ju nån smart människa bestämt att den 6/6 varje år ska vara en helgdag, ja då kanske den blir roligare, lr vadå?
Det har bara blivit en till anledning till att alla 14 kan springa runt på stan och skrika, åhh va full jag är, efter att ha smuttat på några folköl. Och förresten, det hjälper väl inte att själva nationaldagen är en röd dag, för folk firar ju oftast mer på kvällen än vad de gör under dagen, så det vore ju bättre om dagen EFTER nationaldagen är en röd dag =).
Men men, nu ska jag inte sitta här och beklaga mig över något som jag egentligen inte bryr mig särskilt mycket i...Kände mest bara för att klaga på något, får konstigt nog ett sådant begär ibland...Det händer inte ofta, men som sagt, ibland.

Besiktningen av huset gjordes igår , likaså provtryckningen....

Skrivet av ACJ, 2006-06-06

Visa hela (0 kommentarer)

"Slappardag"...

Gäsp...Idag har jag inte gjort ett dyft, bara suttit och kollat på tv. Känner mig väldigt slö. Visst, jag har varit ut med DC, men just inget mer än så.
Är ganska skönt att ha en sån här dag ibland, eller i alla fall en halv sån här dag...Jag blir väldigt rastlös om jag ska sitta så här en hel dag.
Nej, undra just vad jag ska hitta på, funderar på att åka runt och kolla priser på lite saker som kan bli nödvändiga när vi flyttar. Typ postlåda, trädgårdsverktyg och sånna saker. Ska nog väcka Freddan och höra om han vill följa med.

Men nu orkar jag inte skriva nåt mer...så...

Take care.

Love//Anna

Skrivet av ACJ, 2006-05-31

Visa hela (0 kommentarer)

Side-by-side...

Ute och flängt en sväng idag, kollat på kyl/frys, så'n här side-by-side konstruktion :)...Finns inte så många kunde vi konstatera, men den vi vill ha fanns i alla fall.

Sotarn ringde och väckte mig i morse tjugo i åtta, fick en tid som han skulle komma i alla fall.Check.
Sedan ringde jag besiktningsmannen och fick en tid av honom också. Check.
Så fick vi tag på banken och fick en tid där också. Check.
Jag ringde även mäklaren och fick svar på min fråga, så: Check!

Då var allt gjort som skulle göras idag...skönt.
Nu ska jag slappa i 10 min och sen ska jag laga mat...

Skepp o hoj...

Love // Anna

Skrivet av ACJ, 2006-05-29

Visa hela (1 kommentar)

Jobbat...

Idag har jag jobbat, det var längesen jag gjorde det. Har ju haft fullt upp med skolan annars så jag har ju inte haft tid att jobba :) Men som sagt, idag hade jag tid med det.

Jag har även haft tid att hälsa på mamman (såklart, det är ju mors dag) och hälsat mina systrar välkomna hem från semester i Turkiet. Jag fick jättefina kläder av dem...Tack! så mycket, Maya och Elin.
Och god mat fick vi av mamman. Tack tack, mamma Pia.

Nu på kvällskvisten var vi ut till O och gick i motionsslingan med Per, Linda, Lena ochAndreas. Och så alla vovvarna förstås, och idag var det mååånga. Jag och Freddan har ju DC, det är 1 vovve totalt. Per och Linda har Nelson och Nelly, då blir det 3 vovvar totalt. Och Andreas och Lena har Pilly, Shy, Orca, Nike, Levis och Sonya, det blir 9 vovvar totalt. Men idag hade Andreas och Lena 2 vovvar till med sig, så jaa, det blev ju alltså totalt 11 vovvar :)
...

Skrivet av ACJ, 2006-05-29

Visa hela (1 kommentar)

Tänkte börja skriva lite blogg, kanske är nyttigt för själen :) ... så varsegod, här har ni mitt första inlägg (lr vad man nu kallar det)...

Trött...

Måste kanske börja med att uppdatera er om vad som hänt denna veckan:

Söndag 21/5:
Var på husvisning, vår tredje visning var det.
Gillade det mycket redan från början, trots några brister och fel här och där.
Men jag ville inte riktigt fästa mig vid det eftersom jag visste att vi inte hade en chans att få det. Vi hade ju inte så mycket pengar att fightas med.
Men men, vi tittade och vi gillade...Gillade det så pass mycket så vi bestämde oss för att gå på den andra visningen (av samma hus), för att "känna" på det lite mer...
Och den skulle bli på tisdagen (den 23/5).


Måndag 22/5:
Den här dagen väntade vi väl mest på ett telefonsamtal, och vi fick flera stycken, men tyvärr inte det vi väntade på...Men jag kan ju säga att ju längre tiden gick sedan vi var...

Skrivet av ACJ, 2006-05-27

Visa hela (0 kommentarer)