En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ACJ

ACJ om allt och inget...

Fredag 26/5 2006

Tänkte börja skriva lite blogg, kanske är nyttigt för själen :) ... så varsegod, här har ni mitt första inlägg (lr vad man nu kallar det)...

Trött...

Måste kanske börja med att uppdatera er om vad som hänt denna veckan:

Söndag 21/5:
Var på husvisning, vår tredje visning var det.
Gillade det mycket redan från början, trots några brister och fel här och där.
Men jag ville inte riktigt fästa mig vid det eftersom jag visste att vi inte hade en chans att få det. Vi hade ju inte så mycket pengar att fightas med.
Men men, vi tittade och vi gillade...Gillade det så pass mycket så vi bestämde oss för att gå på den andra visningen (av samma hus), för att "känna" på det lite mer...
Och den skulle bli på tisdagen (den 23/5).


Måndag 22/5:
Den här dagen väntade vi väl mest på ett telefonsamtal, och vi fick flera stycken, men tyvärr inte det vi väntade på...Men jag kan ju säga att ju längre tiden gick sedan vi var på den där husvisningen på söndagen, ju mer blev jag att gilla huset...Ja jag fick till och med "den där känslan", när man bara vet att det är rätt...


Tisdag 23/5:
Telefonsamtalet kom!! Dessvärre kom det väldigt tidigt, men sånt får man väl leva med :) Sen kom det andra telefonsamtalet som var ännu viktigare än det första. Tjoho...fick lite mer cash att fightas med...Perfect.
Gick på visningen, mamman var med, verkade som hon gillade det hon såg...Kändes bra. Jag vet att det inte är hennes val, men för mig är det ändå ganska viktigt att veta att hon gillar det och att det har potential, för då är det nog inte bara något jag inbillat mig att det har :).
I alla fall så lämnade jag in en intresselapp till mäklaren, varpå hon förklarade att budgivningen skulle bli på torsdagen den 25/5 kl 11.
Åkte hem, blev nervig över budgivningen och började inse att det vi höll på med är ganska stort, en slags milstolpe i livet...därför blev jag ännu mer nervig.


Onsdag 24/5:
Vaknade tidigt. Mådde illa av nervositet. Vi hade bestämt att vi skulle åka upp till S-backen för att städa ur bilen invändigt. Vi hamnade på Jula där Freddan prompt skulle ha ett par Blåkläderbyxor (han ska ju faktiskt hjälpa Theres och Johan att riva deras garage i sommar, och då är det viktigt att ha ett par sådana byxor, punkt slut.) Vi köpte också en cykelhållare till bilen, sen åkte vi hem igen, hämtade Freddans cykel med punktering och SEN åkte vi till S-backen. Där uppe gjorde vi följande:
*lagade punktering på Freddans cykel
*busade med DC
*klippte gräsmattan
*grillade korv
*åt jordgubbar med mjölk och socker
När vi satt oss i bilen för att åka hem, så var den lika skitig som när vi kom...Jaha, får göra det en annan dag då...
Kom hem, blev illamående av nervositet igen...Fredrik drog till jobbet, jobbade natt.


Torsdag 25/5:
Vaknade tidigt, igen. Mådde ännu värre än i onsdags. Tiden gick oerhört sakta. Freddan hade jobbat natt, han sov, så budgivningen fick jag sköta. Åkte hem till Theres och Johan, ville ha lite stöd och råd under budgivningen. Är ute i trädgården med Theres när det ringer i min mobil, det var mäklaren som frågade vad vi ville bjuda...Men va! Klockan är ju inte 11 än, tänkte jag.Den var bara tjugo i. Mäklaren berättade vad de andra bjudit och jag bad att få återkomma inom tio minuter med mitt bud. Det verkade redan då som det var kört, och jag kände det på mig, att vi inte hade en chans. Men jag la vårat bud...Jag ska inte gå in mer på det där, mer än att vi vann budgivningen!! Vi har ett hus, snart i a f. Om besiktningsmannen inte upptäcker några riktigt allvarliga fel så flyttar vi in i slutet på augusti :)
Mådde illa resten av dagen...fattade inte vad som hänt.


Fredag 26/5:
Förstår lite mer idag...Har varit på två husvisningar till idag, även om vi nu inte var så intresserade längre, så är det ju kul att titta :)...Linda OE var med på dem, det var skoj att vara med henne, var längesen nu...Var hem till Magnus och Linda en sväng senare under kvällen, kollade lite på tv och språkade lite...Trevliga människor det där :)...Men nu förstår ni kanske varför rubriken heter som den gör...Just det, för att jag är trött :) så nu ska jag gå och sova...Go natt och sov så gott...det ska jag göra i a f.


Det var allt för denna gången.

Love // Anna

Skrivet av ACJ, 2006-05-27 00:17

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.