En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ACJ

ACJ om allt och inget...

SÖNDAG 28/5 2006

Jobbat...

Idag har jag jobbat, det var längesen jag gjorde det. Har ju haft fullt upp med skolan annars så jag har ju inte haft tid att jobba :) Men som sagt, idag hade jag tid med det.

Jag har även haft tid att hälsa på mamman (såklart, det är ju mors dag) och hälsat mina systrar välkomna hem från semester i Turkiet. Jag fick jättefina kläder av dem...Tack! så mycket, Maya och Elin.
Och god mat fick vi av mamman. Tack tack, mamma Pia.

Nu på kvällskvisten var vi ut till O och gick i motionsslingan med Per, Linda, Lena ochAndreas. Och så alla vovvarna förstås, och idag var det mååånga. Jag och Freddan har ju DC, det är 1 vovve totalt. Per och Linda har Nelson och Nelly, då blir det 3 vovvar totalt. Och Andreas och Lena har Pilly, Shy, Orca, Nike, Levis och Sonya, det blir 9 vovvar totalt. Men idag hade Andreas och Lena 2 vovvar till med sig, så jaa, det blev ju alltså totalt 11 vovvar :)

Igår så var vi till S-backen på middag, jättegott. Vi, klantskalle 1 och klantskalle 2, kom upp dit med en mors dag present till Annika. Vi städade ur bilen invändigt och donade på där uppe, vi var ju där nästan hela dagen. Och när vi hade varit där uppe ett bra tag, så får vi reda på att anledningen till varför det var middag var att LarsErik fyllde år... Åhh nej, vi har glömt hans födelsedag!! Vi trodde vi var där för mors dag...Gud va pinsamt det blev, och till råga på allt så gav LarsErik och Annika OSS paket, för vårat (antagliga) husköp. Ja där stog vi med paket i handen och inget att ge till födelsedagsbarnet...ähh fy sjutton, det var inte kul...

Nej nu ska jag snart gå och sussa tror jag, fightas lite smått mot John Blund just nu... Ska upp tidigt och ringa besiktningsman och sotare i morgon, hoppas det finns några tider snart..

Oj, Lara Croft på tv, kanske måste vara vaken till den är slut, men det är ju inte så länge till...

Ta hand om er, speciellt du...du vet vem du är...

Love // Anna

Skrivet av ACJ, 2006-05-29 00:06

Hej vilka söta hundar du hade på din sida.... : )

Skrivet av Lillalilli, 2006-10-01 15:11

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.