En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ACJ

ACJ om allt och inget...

TISDAG 6/6 2006

Nationaldag

Ok, idag är det Sveriges nationaldag, vad ska man hitta på då då??
Vi kan ju knappast jämföra vårat nationaldagsfirande med norrmännens.
Men nu har ju nån smart människa bestämt att den 6/6 varje år ska vara en helgdag, ja då kanske den blir roligare, lr vadå?
Det har bara blivit en till anledning till att alla 14 kan springa runt på stan och skrika, åhh va full jag är, efter att ha smuttat på några folköl. Och förresten, det hjälper väl inte att själva nationaldagen är en röd dag, för folk firar ju oftast mer på kvällen än vad de gör under dagen, så det vore ju bättre om dagen EFTER nationaldagen är en röd dag =).
Men men, nu ska jag inte sitta här och beklaga mig över något som jag egentligen inte bryr mig särskilt mycket i...Kände mest bara för att klaga på något, får konstigt nog ett sådant begär ibland...Det händer inte ofta, men som sagt, ibland.

Besiktningen av huset gjordes igår , likaså provtryckningen. Besiktningen gick väl bra, inga större överraskningar blev det. Bör väl dräneras om inom 5 år, men det är ju sådant man får räkna med när man köper ett gammalt hus. Det var väl det största "felet".
Provtryckningen gick ju dessvärre inte lika bra, läckte i skorstenen. Går att åtgärda, för runt 10 000:-. Känner dock att jag inte tänker ge upp det huset, för den "lilla" summan. Det vore ju bara dumt.
Så, japp, nu har vi bestämt oss för att köpa det. Tjoho, vi ska få ett eget hus, med en egen liten tomt, med äppelträd och hallonbuskar *hihi*

Sommarjobb har jag fått också, på SSAB. Så dom pengarna kommer ju väl tll pass nu, må jag säga.

That's all, folks!

Love// Anna

Skrivet av ACJ, 2006-06-06 11:29

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.