En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ACJ

ACJ om allt och inget...

MÅNDAG 19/6 2006

Long time no see...

Oj då. Är väl inte så duktig på att skriva så ofta som jag skulle vilja =) men nu är jag här igen.
Har nu jobbat på SSAB i en vecka och trivs redan jättebra. Jobbet är helt ok och människorna är toppen. Sen har jag ju min mamma där också, ska faktiskt bli riktigt skoj att jobba vid henne i sommar. Får väl se hur trötta vi är på varandra i augusti =).

Såg att jag hade mer att uppdatera:

Huset fick vi ner 12 500:-, pga att skorstenen läckte *tjoho*

DC har fått ögoninflammation först i ena ögat, sen spred det sig till andra ögat. Och när det var bra i det första ögat så tog det om i det ögat, så nu har han i båda ögonen. Men det börjar bli bättre nu, peppar peppar.

Min mamma har varit ute och fyllecyklat med hennes väninnor, och historien om hur de hade haft det var väldigt skoj, och mailet min mamma skrev när hon kom hem den kvällen, var ännu roligare. Så tack mamma, det var längesen jag skrattade så mycket =)

Linda OE har fyllt 22 och bjöd på mat och fest. Det blev en trevlig kväll som började med en hel del bål för min del.

Och nu äntligen har jag tagit premiärdoppet för i år. Jag, syster, Freddan, DC och Magnus åkte ut till Magnus stuga och plaskade med alla grodyngel i sjön. DC verkade ha riktigt skoj. Magnus gafflade som vanligt =). Men jag tycker om honom ändå.

Så där nu är ni med lite mer i svängarna.

Nu blir det en tur till ICA för att sedan åka hem och laga mat, helst till ett helt kompani, så man har matlådor för ett bra tag framöver =). Freddan ska göra köttfärslimpa *mums*.

Tack och hej. Leverstapadej.

Love//Anna

Skrivet av ACJ, 2006-06-19 18:35

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.