En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ACJ

ACJ om allt och inget...

SÖNDAG 25/6 2006

Jaha, då var det slut...finito...

Ja så gick Sverige och åkte ur vm...Vad är det för stil...Inte för att jag gillar fotboll så överdrivet, men jag måste erkänna att det är lite skoj att hänga med i i alla fall...man blir lite smått patriotisk när det pågår sånna här evenemang...Synd killar. Bättre lycka nästa gång.

Ja och så har det varit midsommar också, var skönt att bara mysa med Freddan och puppy. Åkte upp till S-backen och grillade, bara jag och Freddan. Svärföräldrarna var i Rättvik och campade men skulle komma hem under kvällen. Hade en härligt lugn kväll, älskar sånna, när dom blir så där perfekta. Underbart.
Midsommardagen spenderades även den i S-backen där det grillades igen, men den här gången med större umgänge. Mysigt även det. Så hela midsommar helgen har varit perfekt för mig.

Idag har jag och DC varit ute på cykeltur, tre gånger. Bestämde mig för att lära DC springa brevid cykeln. Sagt och gjort. Eller han behövdes inte läras, han kunde det redan, och jag blev helt paff, men fortsatte glatt att cykla. Så nu blir det mycket cykelturer :)

Nej, sova nu, jobba sen. Ska upp kl.06:00 :(

Take care.

Love// Anna

Skrivet av ACJ, 2006-06-25 22:50

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.