En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
A_Flikka

A_Flikkas bloggis

Från och med nu är min blogg flyttad till http://aflikka.blogg.se .


Den här sidan kommer dock finnas kvar ett tag till så att folk hinner hitta dit och ifall man vill läsa ikapp.

See you there.

Skrivet av A_Flikka, 2007-11-22

Visa hela (2 kommentarer)

Det gick inge bra att åka till Mahin :/. Jonathan följde med och så och det gick bra att åka till farmor och sådär, men vi hann inte längre än till Haninge (två stationer) innan vi var tvugna att hoppa av och ta tåget tillbaka till farmor :/. Men men, jag försökte i alla fall..
GAH.

Annars har det inte hänt nååååååååååååååååååånting.
Vi ska på dop på lördag, då fyller Jennie år oxå (eller hon fyller på söndag) så hon ska ha fest, men jag vet inte om jag pallar träffa så mkt folk :S. Det är i alla fall Davids brorson som ska döpas. Han har hur många syskon som helst och hur många syskonbarn som helst ^^

Snart kommer david hem.

Skrivet av A_Flikka, 2007-11-22

Visa hela (0 kommentarer)

Har ont i magen :/. Känns lite som när jag hade blindtarmsinflammation, eller ja, innan smärtan bröt ut allvar vill säga. Men den är jo borta nu så det kan inte vara det, dessutom är det på "fel sida". Men det är väl oro och stress som vanligt.

Har värsta ångesten inför imorn. Åka till Mahon, kommunalt. :'/. Pallar verkligen inte. Får se om jag kommer iväg, men jag tror inte det. Har i alla fall näst intill lovat farmor att komma till henne, men vi får se för det innebär ju oxå att jag måste åka kommunalt..

Är skithungrig, magen skriker verkligen, men jag är inte sugen på nåt. Önskar bara jag kunde sova, men det är nästan omöjligt på natten. Måste verkligen vända om mitt dygn, men jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt. Har varken lust eller ork för den delen heller..

Enzo har fått sjukt mycket energi de senaste dagarna. Han är outtröttlig!!! Han vill bara leka, leka, leka, leka och.. leka. Men vad kan man gentligen vänta sig av en sexmånaders valp?...

Skrivet av A_Flikka, 2007-11-20

Visa hela (3 kommentarer)

Har typ sjukt, SJUKT tråkigt!!
David är ute på krogen med sitt fotbollslag. Igår var han och bowlade med sina bröder och kom hem vid två nångång. Idag lär han ju komma hem ännu senare.
Jag har inget att göööööööööööööra :'/. Har kollat runt på alla community-sidor jag är medlem på, läst ALLA bloggar jag har på favoriter, tittat runt på youtube, tittst på tv, läst, varit ute med Enzo, stirrat på msn för att få nån att logga in med ren tankekraft, pratat i telefon (men nu är det lite sent för det), gjort omelett, ätit godis, fotat Enzo med mobilen, lekt med Enzo.... FINNS DET NÅGOT MER ATT HITTA PÅ LIXOM???????????
Kanske ska sätta på en film..*suck*


Enzo blev sådär sjuk igår igen :O. Orkar inte gå in på detaljer men han spydde som en räv i alla fall. Stackars oss... :'/.
Mikaela fick komma hit och rädda mig..
Men idag har han varit precis som vanligt och käkat, druckit och lekt. Köpte vätskeersättning åt honom igår, det gjorde nog susen...

Skrivet av A_Flikka, 2007-11-18

Visa hela (2 kommentarer)

Skrivet i natt


ÅH, jag skrev typ värsta massor så FÖRSVANN DET. Jävla.."%=)"=%?¤&=¤(("%!!!!

Har kommit massa snö iaf och det har fortfarande inte slutat snöa! Tomas mätte 48 cm på tomten hemma, haha. Och det var i eftermiddags!!!
David kom hem typ 2 timmar senare än vanligt pga av kaoset och han kom jävligt lindrigt undan!!! han hade hört på radion och av polare att det var stopp och köer så han tog en annan väg hem :).. (som nu är igenpluggad). Men min stackars bästaste Jonnie sitter FORTFARANDE i kö :(. han har gjort det sen tretiden idag! alltsö över 10 timmar!!!!!!!!! helt sjukt. På typ 4 toimmar hade de kommit 500 meter.
Men nu har de börjat köra ut typ vatten och sånt till personerna i kön så de inte.. dör typ :S. Ringde honom för typ 1 timme sen, stackarn :/. Då var han i LANDFJÄRDEN! fortfarande typ 3 mil kvar hem....i en kö som inte rör sig.. kul. Tänker på honom iaf!!! Som djujet sa "dax att alltid ha filtar i bilen typ?!?!"

David fastnade i...

Skrivet av A_Flikka, 2007-11-14

Visa hela (5 kommentarer)

Jaha, jag antar att jag borde skriva några ord om hur det var..
Jättevackert!
Mycket folk och alla grät.
Massa blommor på kistan och de flesta gäster hade något lilla plagg på sig :). Inte jag dock :/.
Trodde inte jag skulle "palla" att gråta, men jag hade visst ingen "spärr" på den här begravnngen. Grät så att jag inte såg ett jota. Mest grät jag när de spelade "Lejonkungen II - Vi är en". Och vid psalmen "Du vet väl om att du är värdefull".
När alla skulle gå runt kistan och ta ett sista farväl spelade de "When the children cry" med "White Lion". Jag hade köpt lila blommor i alla fall, som jag la på kistan. Matilda hade köpt en ros oxå som jag skulle lämna från henne. Plus ett varsitt kort från oss.
Den sista låten de spelade var "The rose" med "Bette Midler"
Cermonin var som sagt mycket vacker och känslosam. Älskar vår präst! Även han som konfirmerat Johanna :/.

Gick på fikat efteråt och det var trevligt faktiskt. Pratade med folk och så.
Men jag var...

Skrivet av A_Flikka, 2007-11-12

Visa hela (4 kommentarer)

Det är med blandade känslor jag ser fram emot Johannas begravning på Fredag. Men jag vet med mig att jag brukar reagera "känslokallt" på begravningar. Jag gråter hysteriskt inombords men kan inte fälla en tår fysiskt. Jag som annars är så känslosam och öppen? Ännu ett av naturens mysterier. Självförsvar?
Vet att hon kommer sitta där bland oss, alla sörjande, och le åt att det FAKTISKT är så otroligt många som älskar henne!
Klädseln ska vara "glad".. alltså ljus. Gärna lila för det är hennes älsklingsfärg. Alla (vad jag vet) rum hon haft har varit tapetserade i lila ^^. Inkl hennes "eget" sovrum i den egna lägenheten. Fast jag äger inget lila plagg :/. Jag har inte ens några "glada" kläder!?
Har inga pengar att köpa en krans blommor för heller :(. Men det blir nog en ensam ros att lägga på kistan istället. För ja, jag har bestämt mig för att gå. Har velat in i det längsta nu, men har bestämt mig för att närvara. ENDAST för Johannas skull (och lite Linns) och...

Skrivet av A_Flikka, 2007-11-07

Visa hela (1 kommentar)

DAGENS KLÄDSEL: Davids svarta mjukisbyxor och Davids randiga huvtröja :E
DAGENS SMINK: Nada
DAGENS FRISYR: Det vanliga. En slarvknut
DAGENS HÄNDELSE: Uhm.. beställde en bok från internet
DAGENS LÅT: Har faktiskt inte lyssnat på musik idag :)
DAGENS VILL HA: Typ.. ett arabiskt fullblod?
DAGENS SJUKA: Hosta och det vanliga kliet i öronen :/
DAGENS UPPTÄCKT: När enzo kissat på mattan >_<
DAGENS SAKNAD: Johanna <3
DAGENS SKADA: Slog tån i kylen :(
DAGENS DUMMASTE: Kommer inte på nåt.. skulle väl vara enzos kisseri eller tån i kylen?
DAGENS DROG: cigg och cola
DAGENS ÅTERSEENDE: Har inte träffat nån idag
DAGENS UPPOFFRING: Ingen, haha.
DAGENS TRÅKIGASTE: Inget kul på nätet och inget på tv.. plus att jag läst ut min bok!
DAGENS FINASTE: Enzo <3
DAGENS KRAM: David
DAGENS PUSS: obligatoriska morgonpussen av david. Och en massa från enzo :)
DAGENS...

Skrivet av A_Flikka, 2007-10-30

Visa hela (3 kommentarer)