En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
AgnesJohansson

Till minne av David Johansson

Nu för tiden så lever jag i Västerås. Mamma tycker att jag blivit en fjortis som tar igen all den ungdom jag missat då jag fick bli vuxen vid tidigt ålder. Och kanske är det så det är. Jag och min pojkvän bestämde oss för att det trots allt inte funkade, men det är ingenting jag grävt ner mig i. Tankarna om David finns fortfarande kvar. Vissa dagar är dom jobbigare än andra. Jag har fått en superduper kompis i Västerås som ställer upp till 100% trots att vi bara känt varann några månader nu. Enköping längtar jag inte tillbaka till och jag får nästintill panik när jag rullar in i denna lilla stad.

Hundarna har fått nomineringen årets bragdhund. Mer finns att läsa på www.skk.se. Den 6-7 december kommer vi var på älvsjömässan i stockholm för att ta emot priset.

Med detta inlägg berättar jag också att jag nu inte kommer att skriva mera i min blogg. I det första inlägget bestämde jag mig för att denna blogg endast skulle handla om David, nu är David död och...

Skrivet av AgnesJohansson, 2008-11-23

Visa hela (17 kommentarer)

Hejsan. Jag skriver inte här längre på grund av att jag inte vill vara allt för personlig med tanke på att det är endel som läser. Jag väljer därför att inte skriv om va jag känner i denna blogg längre då jag tror endel kan ta för stor skada av det.

Kram

Älskade lillebror var är du nu?

Skrivet av AgnesJohansson, 2008-10-14

Visa hela (10 kommentarer)

Nu är äntilgen gravstenen kvar. Och såhär blev resultatet. Värd att vänta på va?

Skrivet av AgnesJohansson, 2008-09-14

Visa hela (16 kommentarer)

Kopierat från Nallesresa.se

Kommer ni ihåg Debido Nallesson som hastigt fick åka taxi med Taxi 020 till Enköping och hem till David. David var svårt sjuk i cancer och gick bort för en tid sedan. Agnes heter Davids syster, hon skrev och skriver fortfarande en blogg om tiden när David fortfarande levde men även nu tiden efter. Agnes har upplevt en hel del tragiska händelser, först sin älskade bror som gick bort och kort därefter även två av hennes barndomsvänner. Nu vet vi att Agnes har en stor önskan om att få komma till Face Stockholm i Västerås där hon nu bor. Debido har säkert haft ett finger med i spelet men nu är varje falla Agnes inbjuden att komma till Face Stockholm i Västerås, en liten försenad födelsedagspresent från oss på Nalles Resa. Ha det så bra där Agnes.

Tack så jätte mycket. Det är otroligt skönt att få nånting tillbaka för allt slit och elende. Det betyder grymt mycket för mig, jag kommer njuta av min "present" fullt ut. Speciellt tack till...

Skrivet av AgnesJohansson, 2008-09-09

Visa hela (5 kommentarer)

Tänk, jag uppdaterar igen efter en väldigt lång paus. Sommaren har jag bara spendarat till att vila upp mig. Men ibland kunde de bli lite segt och sista veckorna längtade jag verkligen tillbaka till skolan.

Jag har varit i Varberg på vi som mist vecka, det var kul. Sen har jag varit på Öland med lite kompisar.

Well, nu har jag flyttat till egen lägenhet vilket har underlättat VÄLDIGT mycket i mitt liv. 2 minuters gångavstånd istället för 1.5 h med buss. Det är så skönt att kunna gå hem och inte känna den där enorma tröttheten vilket gör att man orkar med skolan väldigt mycket mer.

Jag skrev tididgare när allt var som sämst att det tyvärr tagit slut mellan min pojkvän. Men en sommar ifrån varandra så har allting löst sig där också. Så som ni märker har väldigt mycket saker blivit enklare och bättre.

MEN självklart saknar jag David nåt så enormt mycket och jag tänker på honom mer än vad dom flesta anar. Även fast saker och ting blivit bättre så är...

Skrivet av AgnesJohansson, 2008-09-06

Visa hela (12 kommentarer)

Vet att jag inte uppdaterar här längre. Men det är på grund av att jag inte har så mycket att komma med. Dom flesta av er förstår nog att jag inte mår så bra.

Jag börjar uppdatera mera i höst när skolan kommit igång och jag flyttat till egen lägenhet. Det ska bli intressant att se hur det går med mitt liv då.

Kram

Skrivet av AgnesJohansson, 2008-07-08

Visa hela (22 kommentarer)

22/6
Midsommar var väll som det var. Körde agillity med Drutten och det gick väll som det gick. Vi kunde iaf få in lite pengar till barncancerfonden..

På kvällen skulle jag vara med kompisar hade jag tänkt meen jag blir illamående så fort jag kommer i närheten av massa folk känns de som så jag åkte hem ungefär lika fort som jag kom dit. Så var min midsommar.

Vad ska man säga. Livet flyter inte alls på och man får tänka ut ett program varje morgon så att inte dagen ska bli alltför jobbig. Allting händer på samma gång. Jävla skit..

----------------------------------------------------------
17/6
Man tror att det inte kan bli värre. Ikväll samlas min gamla klass igen för andra gången sen vi splittrades för ett år sen. Vi samlas igen för att hålla en minnesstund för en annan fd. klasskompis.

För ett år sen splittrades våran klass. Den perfekta klassen sa alla. Och de tyckte vi själva med. På ett år har två dött. Och jag och en till har drabbats av...

Skrivet av AgnesJohansson, 2008-06-15

Visa hela (22 kommentarer)

Igår fick jag ångest då jag började fundera på om det varit bättre om David aldrig blivit född, så att han slapp all smärta och vi slapp förlora en otrolig människa. Men nej, trots nästan 3 år av sjukdom och helvete. Är jag så otroligt tacksam för att jag fick ha David som lillebror i 11 år.

Han har lärt mig mera än vad nån någonsin kommer att göra. Han har lärt omgivningen så otroligt mycket. Ingen som stod nära David hade blivit den person den är idag, om dom inte hade fått lära känna honom.

Jag tänkte på att jag åker utomlands på fredag. Jag kommer ihåg när vi var mindre jag och David. Så fort vi skulle åka utomlands hoppade vi runt i matsalsrummet och skrek : Vi ska på semester, vi ska flyg flygplan osv. Och sen när vi var på medelhavskryssning förra året, David var sjuk och trött och planet var försenat så vi satt 12 timmar på flygplatsen jag gnällde som fan men David sa knappt ett ord haha.

Till David:
Vet inte varför jag sitter och skriver...

Skrivet av AgnesJohansson, 2008-05-27

Visa hela (20 kommentarer)