En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pest eller Kolera

Hur det kan vara, eller inte vara.....

Har varit en lång vecka, skulle helst av allt vilja gå hem och sova lite, men, jag har ju lovat att följa med mitt gamla jobb ut, vi ska äta gratismat och dricka drinkar, så det är väl inte så oävet, men, det hade ju varit skönt att sova också!

Dagens I-landsproblem

Skrivet av AkoKola, 2007-05-25

Visa hela (1 kommentar)

Ja, inte för att jag vet vad jag ska skriva, men, har äntligen sagt upp mig från mitt gamla jobb, kommer få två härligt sköna månader nu, först denna månad så får jag ut de semesterveckor som jag inte tog ut förra året, samt en sparad vecka som jag itne fick spara längre, det blev 13107 sköna kronor, plus lönen från nya jobbet :)

Nästa månad får jag ut slutlönen, vet inte vad den blir på, men, det är iallafall två sparade semesterveckor samt sex månaders ihopjobbad semester, blir nog litegrann iallafall!

Känns himla skönt, nu kan jag äntligen köpa mig nya innebandyskor, så kanske jag slipper få så himla ont i foten efter varje träning.

Om om exakt 23 dagar så sitter jag på ett plan på väg till Kreta, ska bli trevligt med en veckas lugn och ro.

Skrivet av AkoKola, 2007-05-22

Visa hela (0 kommentarer)

1. Folk som tränger sig fram till spärrarna för att sen komma på att de har kortet i väskan, och står kvar och rotar och hindrar alla andra från att komma fram.

2. Folk som stannar precis när de gått av rulltrappan och kollar vart de ska ta vägen nu.
Tror de vi som kommer bakom kan gå upp i rök?

3. Folk som går på innan alla har kommit av.

4. Människor som klämmer sig ned på en plats de inte får plats på och trycker en av sätet, sätt dig längst ut för fan om du är för fet för att få plats på ett mittensäte.

5. Damer med gammalt smink som luktar så illa att man inte kan andas, eller om det är en viss sorts smink som många tanter använder?
Det luktar så vidrigt och luftstrupen dras ihop av ångorna......

Skrivet av AkoKola, 2007-01-23

Visa hela (0 kommentarer)

Varför ska allting alltid vara så komplicerat?

Förut trodde jag ju att jag skulle förbli singel resten av mitt liv eftersom jag bara träffade killar som inte var nåt att ha, men, så dök han upp mannen i mitt liv!

Jag kunde inte förstå hur det gått till men var glad för att det inte verkade som att han hade några större fel, tills han blev sjuk, att leva med en djupt deprimerad människa är ingen lek.

Jag vet inte hur många gånger jag kastats mellan hopp och förtvivlan, sen han fick professionell hjälp så har han ju blivit bättre, men, det kommer ofta bakslag, och jag vet inte hur många bakslag till jag orkar med.

Detta är ju mannen jag vill ha, men, jag vet inte hur länge jag kommer att orka?
Jag vill ha ett vanligt liv, där man kan planera och där det mesta flyter på, inte ett där man får planera dagarna som de kommer, för man vet aldrig hur han kommer att må....

Sen finns det ju andra, som jag gärna skulle vilja ge en chans, men, det känns som att jag inte...

Skrivet av AkoKola, 2007-01-07

Visa hela (0 kommentarer)