En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Albo

ViTvåBlirEtt

En riktig helvetesdag idag. Ischias har slått till med råge och de är inte roligt. Tänk dig att dra ett lass med stenar efter benet och så knyter de sig så man bara vill hugga av de. Jag gick upp till vårdcentralen (de tog 45min)(annars tar det 10min)för att få hjälp men där kunnde de inte hjälpa mig.

De finns inget att göra mot ischias med än att ta 1g alvedon och voltaren T men de har jag nu gjort snart i 1 år utan att det hjälpt. Gick hem igen. Har aldrig gråtit så här mycke på en dag som jag gjort idag. De gör så förbannat ont och så blir man ju rädd oxå. har ju inte varit så här kass någon gång förrut.

Surfade runt lite och hittade en praktik i GBG som tydligen är duktiga på detta så dde får jag ringa i morgon. Till råga på allt så börjar Tezze bli sjuk med feber och när hon får feber så svimma hon och de e ju inte rätt läge just nu....

Skrivet av Albo, 2010-02-04

Visa hela (1 kommentar)

Ja idag fyller EBBA 5år. Grattis min älskade vän. Hon bor numera hos mina föräldrar och trivs alldeles utmärkt. Idag så skulle hon få kokt hjärta inbakad i filodeg som mat så inte konstigt att hon stormtrivs och att vi även har koll på henne. Här kommer lite kort.

Skrivet av Albo, 2010-02-02

Visa hela (0 kommentarer)

i Torsdags. Då lämnade vi Ebba hem till Morfar och där ska hon stanna till Måndag. Ebba och Morfar är som en hand i en handske, helt otroligt att se hur hon blir när vi kommer dit. Hon äger allt som är i huset och lämnar inte Morfar en meter. Att få äta hjärta och andra goda saker och att få ligga i skinnsoffan med mysfilt är inte heller så tokigt tycker Ebba. Senare på kvällen så kom Stella hem till oss och ska stanna till Söndag kväll. Stella är en Aussi med så mycket energi och fart i. Vi var ju inte vana vid att osten inte kunnde stå framme på diskbänken och de fick den bara göra 1gång för där uppe hittade Sophie henne ätandes på osten.

Jag tycker att Stella är en jättefin hund och lite mer mina färger (svart trefärgad) rolig och gosig var hon oxå, passar henne gärna fler gånger. Tog långprommis med Tezze, Makea och Stella på Fredagen och sedan körde Tezze lite lydnad med båda vovvarna.

Senare på Fredagen så skulle jag och mannen ut och äta en bit mat...

Skrivet av Albo, 2009-12-15

Visa hela (3 kommentarer)

Nu finns det en uppdatering hihihihihihihi

Efter en god frukost och en mycket blöt cykeltur med Ebba så började vi plocka fram sakerna som ska sättas upp till söndag. Fönsterna ska tvätttas (de har mamma sagt) så vi får se vem som får den lotten. Sedan ska gardinerna bytas ut och blommorna ska förnyas. Mycket att göra innan söndag.

Måndag ska jag till TRR och sedan ska sjukgymnasten få göra sitt. Hård träning ligger på schemat för både rygg och annat.

Nä nu ska jag surfa runt lite och kolla läget.

Ha det så bra ALLA där ute. Känn ingen sorg för mig Göteborg

BayBay

Av detta blir det rätt mycket av just nu. MMMMMMmmmmm va gött

Skrivet av Albo, 2009-11-25

Visa hela (1 kommentar)

Morgonen började med sjukgymnastik på Gothia Sjukgymnastik. 40 min pass blev det för det var så mycke folk i den lilla salen som vi tränar i. Gymnastiken har gått framåt så nu är värken nästan helt obifintlig, känns lite i benet när det är kallt.

Snabbt hem och en halvlångis med vovvarna & Tezze för att sedan intaga en härlig frukost med Te, smörgås, ägg mm.

Upp till bibban för att kopiera papper som ska till försäkringskassan, försäkringsbolaget..pust stön mycket papper blir det när man e arbetslös/sjukskriven.

Fick följa med Tezze och galen blå upp till ishallen för att träna lilla Gul. De gick helt otroligt bra framför allt "rutan" som hon ALDRIG gör utan sin lilla sköldpadda liggandes i mitten men nu var det hela 3 klockrena skick. Mycket nöjd :-) Sedan finns det inte så mycket att bättra på lilla Gul för hon e ju redan så duktig i 1:ans moment men lite 2:an körde vi idag.

Belöningen till Ebba blev snöhögen som hon e alldeles tokig i. Hön e bara...

Skrivet av Albo, 2009-11-17

Visa hela (2 kommentarer)

Ja takterna sitter fortfarande i efter 1 månads arbetslöshet/sjukskriven. När Tezze kom hem från simningen med Makea så var vinterdäcken framtagna och klara för påsättning av mannen i huset.Tezze fick damsugaren i handen. Lill tösen skötte om köket och tagit turer med Ebba och jag stod bara där och pekade på vad de skulle göra. Sedan tog jag mig ett spa bad med doftande roljus och ett glas vin och jag låg där tills barnen ropade att maten var klar. Mannen dukade så fint tände ljus och gjorde det mysigt.

Nä så var det ju inte................ och det är inte ett önsketänkande heller.

När Tezze kom hem så var ju faktiskt hjulen klara för påsättning, mannen som e stor och stark fick ta den biten, jag kunnde tvätta av sommarhjulen så gott jag kunnde för att inte överanstränga ryggen och Tezze & jag hjälptes åt att damsuga bilen men lilltösen skötte faktisk köket och Ebba.

När jag kom in senare från en långtur med Ebba så tog jag faktiskt mig ett spa bad med...

Skrivet av Albo, 2009-10-30

Visa hela (1 kommentar)

Här händer det mycket varje dag men jag har total bloggtorka och ingen tid- "passar" ju lilla blå på dagarna när Tezze går på kurser och det är inte lätt ska jag säga. Lilla Blå är inte liten i sättet hon har totalt tagit över mig i rang. Skiter totalt i vad jag säger och bara springer som en galning i skogen och bara springer och springer.... och springer.

När jag säger till henne så skäller hon tillbaka och ruskar på sig :-) Tezze är nog inte så glad med de hon får tillbaka...hon é helt galen och tyken och de tycker Tezze om.

Sökte ett jobb i Onsdags och skkall dit på Måndag på anställningsinervju, får se vad det bär av. Är ju fortfarande sjukskriven men på mycket bättringsväg och det känns helt OK.

Linda och Jojje var här i går kväll på fika, mycket trevligt.

Nu ska jag kolla vidare på körslaget. Ha en bra lördag

//Anette

Skrivet av Albo, 2009-10-24

Visa hela (1 kommentar)

Är det någon där ute som behöver ett skåp???? Iså fall har jag ett som ni bara kan hämta.

Skrivet av Albo, 2009-09-08

Visa hela (3 kommentarer)