En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Läs gärna allt jag skrivit =)

Jag älskar mina underbara vänner & lär alltid göra!


Jag älskar verkligen mina vänner, men ibland gör dom så jävla dumma saker, så man inte vet vad man ska göra, allt man kan göra då är att gråta..
Idag var det så att en vän blev jätte ledsen på 2 av mina andra vänner.. Men dom här 2 vännerna kan inte se när dom gjort fel.. & jag skyddar inte hon den här första vännen jag snackade om, jag tycker bara det är synd att man ska bråka & hålla på som dom 3 gör =( & så hamnar man i kläm & blir lämnad ensam kvar, så gör man bara inte.. jag vill bara att det ska bli ett stopp..
Jaja får försöka att inte bry mig, fast det inte är så lätt.. =/..
Det som gjorde mig gladast idag tror jag var att Carro blev jätte glad när jag gav henne en puss på kinden.. XD Det gör mig så glad när jag ser att andra är glada =D
Det känns så bra att kunna skriva här.. jag vet inte varför.. XD
Den som gjorde mig gladast idag tror jag faktiskt var Carro & Nea! Jag tror faktiskt att jag ska skriva upp varje dag vem som gör...

Skrivet av AlexPalex, 2007-01-29

Visa hela (1 kommentar)

Ibland så undrar jag vem är min riktiga vän? Vem är det som bryr sig igentligen..
Jag ska inte låta självisk, men oftast så finns jag där & om jag inte finns där så är det inte med flit.. Jag gör allt för att mina vänner ska må bra.. faktiskt.. jag älskar dom, dom är ju mitt liv liksom..

Jag tycker synd om en väldigt viktig person just nu, hon vet vem hon är.. Hon har det jätte jobbigt så är det inte så många som stöttar henne, hennes lillebror ligger på sjukhus & är jätte sjuk, men han kommer klara det, han är ju en tuffing, han blir frisk, så måste man tänka för att det ska hända.. jag tror nog att allt händer av en anledning & den där lilla tuffingen han är skit stark, så.. Det är hemskt för hela hennes familj att det är som det är nu, men jag hoppas det blir bra..

Jag älskar dig Carroson ;) <3


Jag älskar er andra med, Carrö, Doddo, Nea, Jeami, Sara, Malin, Linda & mig själv <3

Jag hoppas jag inte glömt någon =O

Jag skriver...

Skrivet av AlexPalex, 2007-01-28

Visa hela (1 kommentar)