En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Amanda90

hejsan svejsan

Okej vem är då jag!? ja du det kan man undra. jag är en flummig pingstvän som ofta har mycket överskottsenergi. Jag kommer på konstiga saker när jag är trött.. typ lekar å sånt. men de e ju skoj. Jag lever 100% för jesus.

Skrivet av Amanda90, 2006-09-01

Visa hela (0 kommentarer)

OM två timmar kommer han ju.. oh mama!! hjälp.. hur jag än gör kommer det att bli pinsamt! om jag ber mina föräldrar hämta honom blir det automatiskt pinsamt.. och om jag tar bussen med honom hem till men kommer det att bli pinsamt när han ska in.. hallå hur ska jag gör.. det är pinsamt!!

men det ska bli grymt kul att han kommer..

Skrivet av Amanda90, 2006-09-01

Visa hela (0 kommentarer)

Okej..
asså varför måste det vara så jobbigt att erkänna det för mej själv?? asså jag har pojkvän å så är det! vi har varit tillsammans i en månad å så nu. det är tusen gånger lättare att säga att vi är tillsammans än att säga att jag har en pojkvän! det låter så jobbigt! men whatever. han är skit bra.

Å sen har jag ett problem till. jag hittar altid pojkvänner i andra städer typ 40 mil får mej!! som nu tex. as jobbigt!! Fast nu ska han komma ner.. ska blir skoj.
jag är såå himla glad livet är verkligen underbart! nån mer som tycker att liver är skit bra?? kramizar

Skrivet av Amanda90, 2006-08-26

Visa hela (1 kommentar)

asså de e skit jobbigt.. Min poolares ex kom hit och hälsade på i helgen.. Min kompis smet iväg oxh åkte till någon kompis i nån annan stad.. Hon stack för att han kom! Han stöter as mycket på mej! jag vet itne vad jag ska göra.. han är SKIIIT snygg!!! vad sak jag göra!!?????

Skrivet av Amanda90, 2006-04-17

Visa hela (3 kommentarer)

Jag gråter typ för allt!
För en stund sen såg jag en film, den va jätte sorglig...
eller den hade säkert inte varit så sorglig om jag inte tänkte så mycket!!
Jag vet inte varför jag gråter så mycket! men det kanske e för att jag itne riktigt vet var jag ska göra av alla mina känslor! Utan man mår dåligt men kan inte gråta sen när man ser en Film har man något att skylla på... ush ibland är livet verkligen piss!!! Är det nån som fattar vad jag menar???
Detär typ ingen som gillar mig! eller jag vet att alla mina kompisar gillar mig men jag träffar liksom aldrig någon kille! Och många av mina kompisar bor inte här utan i andra städer å så! ruttet..
Jag har det igentligen Bra. min familj älskar mig. mina kompisar gillar mig! jag har framförallt GUD.. men ändå känns det som om det är något som saknas!!!

ha de super!

Skrivet av Amanda90, 2006-04-10

Visa hela (0 kommentarer)

jag kan itne hjälpa det. men jag stör mig så djuriskt på min kompis.
hon är trevlig å rolig. men när det händer något MÅSTE hon alltid vara i centrum. det är inget fel att vara social men jag behöver ju itne ta alla andras uppmärksamhet oxå.
hemmes kille gjorde slut. nu kommer det vara det enda som hon snackar om. jag kommer få trösta henne å hjälpa henne i alla lägen. jag vet inte vad jag ska göra. jag vill inte vara elak men jag står inte ut med hennes egoism. jag kommer att vara tvungen att undvika henne ett tag. och det jobbigaste är att alla andra också tycker att hon är duper jobbig. men hon förstår det ju inte själv. jag vet inte vad jag ska säga till henne. vad jag än säger kommer hon att bli sur!!! Men jag vill ändå inte förlora henne som kompis.. :S

jag behöver verkligen tips!!!

Skrivet av Amanda90, 2006-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Det är historien om 2 vänner som promenerar i öknen.
Vid ett tillfälle börjar dom gräla och den ene ger en örfil till den andre. Den senare, som har ont men inget säger, skriver i sanden:
?I dag fick jag en örfil av min bäste vän?.

De fortsätter att promenera och kommer till en oas, där dom bestämmer sig för att bada. Men den som fått en örfil tidigare, drunknar nästan och hans vän räddar honom. När han kommit till sans igen skriver han på en sten:

?Idag räddade min bästa vän mitt liv?.
Den som givit örfilen och sedan räddade sin vän frågar:

?När jag skadade dig skrev du i sanden, och nu när jag räddat dig skriver du på en sten. Varför??.

Den andre vännen svarar:

?När någon skadar oss ska vi skriva det i sanden där förlåtelsens vindar kan sudda ut det. Men när någon gör något bra för oss, bör vi gravera in det på en sten där ingen vind någonsin kan sudda ut det?.

Skrivet av Amanda90, 2006-02-28

Visa hela (1 kommentar)

fy vad allt är jobbigt! det känns typ som om alla är emot mig.. när jag försöker förklara för någon säger de bara:
- det kallas tonåren.
men jag vill inte ha det så här. jag känner mig misslycked ena dagen och jätte glad och nöjd med mig själv.

Jag ska till min mormor på måndag förrästen.. eller hur det låter trist.. hon bor typ 150 mon bort.. i umeå. fast det ska bli rätt skoj faktiskt. jag ska träffa släkt, åka skidor, träffa kompisar å så. ajja men jag hoppas bara att det ska bli skoj. fast det jobbigaste e att vi ska åka tåg. jag kommer typ dö. vi ska sova på tåget. Hoppas verkligen att jag kan somna.

pussåkram

Skrivet av Amanda90, 2006-02-18

Visa hela (0 kommentarer)