En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Ammz

Jag berättar om mitt liv, hur intressant de nu må vara?

Jag suger på att blogg. Jag har inget att skriva, sure det händer stuff men jag orkar inte skriva upp. Jag skeiver bara när jag har extremt tråkigt. :S

Skrivet av Ammz, 2007-05-05

Visa hela (1 kommentar)

den här låten:
Marie Lindberg - Trying to Recall

Blir bara ledsen och ja ledsen. Lamlös. Men det är ju ändå så bra :S Typ som att vara allergisk mot nötter men tycker dom är goda! :(

Skrivet av Ammz, 2007-03-12

Visa hela (3 kommentarer)

Jo jag ska åka buss i härliga 6 ½ timme till Hemavan. Mina snälla (?) pappa kunde inte vänta en dag med att åka upp. Fast jag förstår nog. Jag har en övernattning på tisdag kväll som jag måste infinna mej på och det är ju roligare om amn kan åka tre dagar istället för två. Anledning till detta spektakel i våran lilla (?) stad är Night Flight!!! <3 Anordnas 1 gång om året och man måste fara dit! Det finns ngt för alla! Hoppborg, fotbollsturnering, såndär tjur, liveband, disco m.m. Helt klart värt! &0 kr förköp 80 i dörren ;) [smygreklam :)] Var där förra året och jag ångrade att jag inte åkte i sjuan. Värt 6 ½ timmar buss all alone. Det tar ca 5 med bil.

Puss Hej ha en bra helg, tror inte jag hinner blogga mer förrän på onsdag tidigast.

Skrivet av Ammz, 2007-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Vad har du för hårtyp? Tunnare än tunnast. Bra på sommaren och det tynger ju inte ner men. Snälla GE MIG MER HÅR!

Hur många gånger i veckan tvättar du håret: Kanske varannan dag?

Vilket schampo och balsam använder du: Det mina föräldrar köper oftast Sunsilk.

Vilket är ditt favoritmärke när det gäller hårvård/stylingprodukter: Jag har ingen favorit har aldrig haft samma hårspray 2 ggr, inget jag tänkt på men har aldrig varit riktigt nöjd.

Hur ofta besöker du frisören: Toppar kasnek var 4:e månad vill ha långt hår jue! Senast klippte min vän det till lugg :)

Värsta frisyren du någonsin haft: Rakt hår med mittbena, när jag var liten dårå

Ditt drömhår: Lite tjockare, lite mörkare. Som det var när jag just färgat det.

Nämn 3 bra produkter du inte kan vara utan: Spray, balsam och schampo

Vad är det värsta som skulle kunna hända ditt hår: Att en trollkarl kom fram och sa "Puttsväx" och sen var de borta!

Rakt eller lockigt: Rakt!

Kort...

Skrivet av Ammz, 2007-02-26

Visa hela (0 kommentarer)

Jag absolutlitivoly (?) ÄLSKAR sommaren! Jag vill ha sommar eller iaf VÅR nu NU NU!!!Så jag kan ha mina glasögon! Dom har inte kommit än, vet inte om jag sagt det men jag beställde dom här fast i brunt! Beställde först de i vitt men testade dom bruna i affären så jag ändrade i beställningen. VARFÖR TAR DEN SÅN TID PÅ SIG? Det stod v. 8 och nu är det det? CP-H&M

Skrivet av Ammz, 2007-02-24

Visa hela (0 kommentarer)

Var på Söder, fritidsgården, igår. Var där med min älskade vän Amanda :) och henns skitsnälla och roliga kompisar Tess och Lisa! Sen for vi hem till mig och såg början på Systrar i jeans! Fler mysiga kvällar åt folket!

Skrivet av Ammz, 2007-02-24

Visa hela (0 kommentarer)

Åkt till mamma. Har gjort absolut inget av värde. Borde göra läxor, läxor å lite till läxor och LÄSA så jag inte behöver stressa med bokrecensionen som förra ggn (läste ut boken 1 dag innan och dessutom var boken extremt mysko :S).

Just nu sympaterar (?) jag med min vän som blivit totalt förd bakom ljuset av en kille hon gillat jättemkt :O Killar är helt enkelt sepe typ 99.99999999999999999999% Alltså är det.... hmm? Iaf jävligt lite mogna killar, iaf om man räknar i våran petita ålder. Typ en halv på hela jorden. Skulle vara typiskt om han bodde på typ Madagskar också. Nu drar jag iväg, men jaja. Längtar till Prison Break, ja vet att de är helt annorlunda nu när de är på rymmen å allt men de är ändå ngt man måste göra! Förresten är det lite sepe att i "introt" som vad heter det men där det står skådespelare mm är typ 90% från första säsongen i fängelset? Så är det ju inte nu, eller hur slutade det. Nu kommer jag ju inte ihåg det men. Men ikvbäll blire...

Skrivet av Ammz, 2007-02-19

Visa hela (2 kommentarer)

Så avre söndag igen. Det blir fredag = ÄNTLIGEN HELG! Sen lördag = yeah! sovmorgon å schtaaan osv sen helt plötsligt äre söndag = skola imorrn? Det är lixom över på tre sekunder. Ska iaf se the italian job nu klockan 9 och drömma mig bort :)

Skrivet av Ammz, 2007-02-18

Visa hela (0 kommentarer)