En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En kortfattad historik över nästan allting.

idag har varit en usel jävla dag. jag har så mycket att göra att jag inte kan göra något, jag är så trött att jag inte kan sova och jag är för hungrig för att fixa mat. shit shit shit. och jag är på upploppet innan STUDENTEN.

studentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudentenstudenten. Sen då?

Skrivet av Ana, 2008-03-22

Visa hela (0 kommentarer)

oh my fucking god. Vad har gjort att jag hamnat här igen? För snart ett år sen skrev jag några avslutande meningar om att bloggen varit utfyllnad och inte längre behövdes. But it does now?

lång tänkepaus.

Knappast, har inte ens tid för att planlöst vandra omkring. Inte för att det bokstavligt talat är så önskavärt, men för att planlöst bäddar för spontanitet och är bland det bästa jag vet, till skillnad från nu då allt ska planeras och kanske även ibland, emellannåt, nångång genomföras. Nej, det som lockar med bloggen borde vara att ingen misstänker att jag ens har kvar den. . . nu blev det om möjligt lite mer tragiskt. Jag skriver för att ingen ska läsa. Men för att göra det tragiska ännu mer tragiskt så medger jag att detta var kul och tänker fortsätta med sporadiska inlägg.

have a sexy time.

Skrivet av Ana, 2008-03-01

Visa hela (0 kommentarer)

ja, har inte skrivit något meningslöst här på ett tag. Vilket misslyckande. För första gången i mitt liv(okej jag överdriver) händer det faktiskt saker värt att skryta om, betydligt mer intressant än huruvida jag hann med vagnen i morse.....tror helt enkelt begreppet blogg har fungerat som utfyllnad i min tillvaro och inte behövs längre..hum... Deep shit.

H a d e t b r a.

Skrivet av Ana, 2007-04-30

Visa hela (0 kommentarer)

Fint väder = grill i slottsskogen.

Mördande logik är alltid lika lätt att förstå, och ovanstående påstående är ett exempel på sådant. Mös i slotts hela dagen och begav mig inte hem förrän all kroppsvärme försvunnit helt. Nåväl, good day.

Skrivet av Ana, 2007-04-14

Visa hela (0 kommentarer)

Okej det är väl en vilseledande rubrik med tanke på att vi är på ungefär part hundrasjuttioniondetusen. Men sak samma, ingen gång är den föregående lik, och igår gjorde vi precis som alltid det som föll oss in. I 99 fall av 100 är det knäppt och socialt självmord. Igår satt vi på mitt golv när ett plötsligt infall av barnslighet slog över oss, och i ett försök att bli 5 år gamla igen (som aldrig misslyckas) klädde vi ut oss till påskkärringar. Smink, plus en genomfart i mammas garderob ledde till ett klockrent resultat. Vi bangade dock att lämna huset, för visst skulle man väl ge bort vackra påskbrev för det där jävla godiset, och det hade vi inte räknat med. Men men. Massa bilder, garv, pappa-hämtar-kameran-spring-och-tackla-pappa-moments senare, så befann vi oss vid köksbordet för te, jordgubbar och prat. På natten ägnade vi oss åt ännu knäppare saker som omöjligtvis går att förklara, men om jag säger att vi mognade bakåt från 5 till typ 2 år.

Idag såg...

Skrivet av Ana, 2007-04-09

Visa hela (2 kommentarer)

Det har liksom gått en vecka, en enda vecka av total frihet (som inte ens är så total) och jag är redan uttråkad. Har fikat, gått på bio, följt alla serier, hängt på stan, spelat fotboll i slottsskogen, hängt med mamma, donat för påsken, städat, sovit och hängt alldeles för mycket vid datorn. Suck. Det är väl en snabb sammanfattning av veckan hittills. Trots detta är hela högtiden kvar, och mina förhoppningar är stora. Irina är dock i Italien och ränner runt, alltså är familjekänslan ganska vag, och inga stora mängder mat har lagats till som sig bör. Inte heller har vi någon stor påskmiddag med vänner inplanerad. Hmm..undrar nu igen varför mina förhoppningar var stora. Nåväl. Klockan är nu 00.24, och därmed säger jag GLAD PÅSK.

Tidsfördriv för mörka kvällar, när man vill vara sig själv för en stund.

Skrivet av Ana, 2007-04-07

Visa hela (0 kommentarer)

En dag som denna inträffar sällan. Det var en sådan dag då allt rör sig i slow motion, att byta kroppsställning är oerhört jobbigt och ingenting som måste göras görs. Man hinner med precis ingenting men känner sig utsliten. Iaf, medan allt detta pågick kom jag fram till hur många insikter som helst tillsammans med Ioana min guru och rådgivare Neldefors Florescu. Min hjärnaktivitet mynnade ut i ett telefonsamtal, där vi kom fram till följande insikt:

"Sååå 2006" har blivit dagens problem.

Kryptiskt för oinsatt folk, men glasklart för mig och den andra inblandade.

Vid tolvslaget på nyårsafton i år satte jag igång med att sätta upp massa mål och lova massa saker, precis som jag gör varje år. Denna gång låg vikten vid att lämna vissa saker bakom mig. Idag upptäckte jag mitt misslyckande i detta, och upptäckte problemet ännu en gång i dagens ljus. Crap säger jag bara. Kan man få ett mer definitivt avslut än nyår? Nope. Så missade man det tåget. Men orkar inte...

Skrivet av Ana, 2007-04-04

Visa hela (0 kommentarer)

idag har det varit en bra dag, och det är måndag. En bra måndag. Varit ganska många sådana på raken, börjar liksom ana ett mönster. Sak samma, det hela började med att jag zappade in på Oprah som idag handlade om grey's anatomy som bara råkar vara bästa serien ever. Söp in all information som sades och stirrade mig blind på McSteamy. Som jag fick veta är gift och har barn...äsch, detaljer detaljer. Han kan bli min ändå. Men efter det tog jag världens bästa dusch och hann för första gången på evigheter låta mitt hår självtorka. Nu inser inte alla hur coolt det är, men det är coolt. Sen sprang jag ut, och på vagnen mötte jag ingen mindre än Jim. Han fick lova mig att vi ska spela basket i veckan, så nu väntar jag spänt.

Vidare hamnade jag i slottsskogen där vi satt på filtar och mös, eller kanske borde jag sluta ljuga och skriva frös istället. Vi var många, men på något dumt sätt hamnade vi preciiis i skuggan av enda trädet på hela den enorma gräsmattan....

Skrivet av Ana, 2007-04-02

Visa hela (0 kommentarer)