En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En kortfattad historik över nästan allting.

Allmänt konstig måndag.

Idag är det måndag, något som det blir varje måndag varje vecka hela året. Börjar bli lite utav en tradition. Alla dom som har upplevt en måndag någon gång vet av egen erfarenhet att det är en extremt onödig och tråkig dag som bara finns där utan uppenbar anledning. Ifall man inte fyller år på en måndag. För då ändras beteckningen till tråkig födelsedag istället, och det är ju t.om värre.

Men IDAG, fortfarande måndag vi talar om, var faktiskt väldigt intressant. Tack vare solen som sken utanför mitt fönster lurades jag att tro att tygskor och höstjacka skulle duga fint. Föga anade jag att jag skulle mejas ner av en hagelstorm på väg till vagnen, bli alldeles dyblöt och grinig. Förrädiska väder, helt värdelöst...

När jag väl kommit fram till skolan hade det övergått till regn, hagel, regn och uppehåll ett tiotal gånger. När jag anade det som minst, slog det över till ett disney-snöfall, sådär sjukt fint med enorma flingor som faller stilla och tätt. För att göra det bästa av situationen som vid det här laget var helt absurt, sprang vi ut och jag började jaga flingor med öppen mun som sådana stora flingor uppmanar till. Inte så svårt you see.

Lite mys, lite bamba och lite lektioner senare så sken solen på en blå himmel. Fåglar kvittrade, marken var torr och det kändes vår i luften. För att återgå till mina tygskor, så var det enda gången på hela dagen som dom kom till sin rätt och jag inte frös som en idiot.

Imorrn blir det termobyxor med inbyggd kjol och vårskor med raggsockar. Fucked up klimat kräver drastiska åtgärder. Men det var en rolig dag, intressant sådär. Så all ära till denna måndagen. See you in a week.

Pöss

Skrivet av Ana, 2007-03-19 22:28

Kommentarsfunktionen är avslagen för detta inlägg.