En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En kortfattad historik över nästan allting.

Hasta la vista kemi B

Tröött trött tröööööött på kemi. Kemi Kemi Kemi. Spyr på kemi. Tack och lov är det bara nån dag kvar innan kursen är slut. Sorgligt slut detta skulle få, har ändå gillat kemi största delen av året. Men när man tvingas se ut på alla andra små barn som springer runt på gräsmattan och cyklar och har sig i solen, och man själv sitter där och försöker få in vad elektrofores har för användningsområde, då förlorar man all respekt för skiten.

Nu blir det råplugg idag, idag-natt,imorgon-morgon, imorgon och imorgoneftermiddag. Som belöning väntar Grey's Anatomy vid nio, och sen väntar en natt av orolig sömn inför provet på torsdag. Betyget spelar vid det här laget nästan ingen roll, men allt nötande har ju varit förgäves om jag är seg på torsdag. Alltså måste energi läggas ner på att vara nervös huruvida jag kommer ha en bra eller dålig dag. Energi är det enda jag har gott av p.g.a stora förtäringen av koffein, mycket koffein. Wouldn't want it to go to waste, ey?

Livetefterprovet verkar bli mys.Kkanske blir det filmkväll med jonna Ville och andra små barn och sen väntar såklart svitfesten på lördag. Dresscode: klänning. Gonna be fancy liksom.
Resten av helgen får gå i spontanitetens namn som bara är det mest befriande som finns.
Meeen... nog om helgen. Det är ju bara tisdag insåg jag precis...shit, måste jobba på min tidsuppfattning.

pöss

Skrivet av Ana, 2007-03-20 19:38

Kommentarsfunktionen är avslagen för detta inlägg.