En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En kortfattad historik över nästan allting.

Eksajting dey

Jupp, vart en bra dag idag. Skrev provet imorse så nu är det officiellt gone borta poff och min hjärna har startat ladda av all strunt som olovligt prackats på den..känner mig redan mycket lättare.

Sen har väl dagen varit sämre ur vissa andra aspekter. Inget jag går in på, men ändå. Suck för att livet ska strula så med folk..gaaahd vad enoying.

men för att göra livet lite lättare så träffade jag ioana efter skolan. Hängde en timme på sjölins och förundrades över allt och alla innan vi lämnade byggnaden och begav oss mot stan. Searchade present några timmar och tittade på vårskor. Sen talade vi med en automat. BOKSTAVLIGT TALAT. En pengautomat, en sån där som bara snällt ska acceptera ditt kort och lämna ifrån sig lite sedlar. Men idag hånskrattade den och lät som en duva. Efter hysteriskt skratt som gavs ifrån mig och ioana i kör så blev vi bara rädda och sprang för livet. Traumatiserande som aldrig förr, ghee. I vilket fall som helst så gick vi och fikade på condeco med te och massa tjejsnack innan vi begav oss hemåt.

Imorrn väntar 5 timmar uppsatsskrivning. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Min hjärna kryper ihop och håller sig om lillhjärnan och garvar sönder sig. Oja, den är ur bruk.

Puss

Skrivet av Ana, 2007-03-22 21:35

Kommentarsfunktionen är avslagen för detta inlägg.