En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En kortfattad historik över nästan allting.

Måndag igen.

Suck, ännu en helg som passerat..men nåväl, en helg mindre mellan mig och sommarlov. Eller kanske borde jag fokusera mer på påsklov, men seriöst, en vecka. Det är ingenting. Jag kan vara sjuk en vecka. Men S O M M A R L O V. Bara lite kvar nu ändå..

Varit en mysig helg faktiskt, fylld av vänner, lite sömn och noll plugg. Fredagen var det myspys hemma hos Carro med tacos och singstar. Och hennes papegoja som ska föreställa söt men som skrämde skiten ur mig genom att viska små budskap hela middagen. Nej, jag hör inte röster ...fågeln talar faktiskt. ...Nåväl, på det hela taget en skön kväll. Precis det man behövde.

Lördag var det lite mer fart och fläng, i och med att det var stora svitfesten-dagen. Jonna och Viktor hade hyrt en svit därför att bägge fyllt vuxen och minst sagt så blev kvällen minnesvärd. Främst för att folk beslöt sig för att spy i varje vrå som fanns och man resten av kvällen andades in spyångor. Men det var mys :) okej ett förtydligande krävs, festen var mys. inte spyorkesten. tack.

kanske ska slösa lite vokaler på måndagen idag som också var lyckad. Fint väder hela dagen, massa inställda lektioner och en mur att sitta på. Efter skolan satt jag ännu lite mer men denna gång på lejontrappan med Kajsa. Vi tjötade massor samtidigt som jag försökte jobba på solbrännan, men ack vad solen skyr mig. Inte ens lite smått rosa. Oerhört ologiskt hela grejen..aja.

pöööss.

Skrivet av Ana, 2007-03-26 20:19

Kommentarsfunktionen är avslagen för detta inlägg.