En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En kortfattad historik över nästan allting.

Dag 1 på Chalmers

Yeey, idag har vi lodat på Chalmers, första dagen av tre möjliga. ("möjliga" kommer från det faktum att ingen tar närvaro, och då blir man måttligt inspirerad att dyka upp på rätt plats vid rätt tid.)
Nåväl, idag fick vi labba med DNA och bajs och lyssna på en lärare som ansåg att enda sättet att väcka vårt intresse var att hela tiden dra paralleller till CSI. Som att hur invecklad livets kod och hela systemet med proteiner och kromosomer är, inte skulle kunna jämföras med Grissom på kanal 5. Men PRECIS SOM GRISSOM I CSI PÅ KANAL 5 skulle vi lista ut nån påhittad mördare, och mot alla odds (efter ett tiotal misstag) kom jag och jonna fram till att mördaren var C. Vi kallar honom Josef.

Vi blev lovade fika och som vanligt var jag, jonna, kajsa, malin och helena sist ut. Av rädsla att kakorna skulle ätas upp av vår giriga klass, så började vi springa genom korridoren som rättare sagt borde kallas labyrint och kunde inte för allt i världen hitta ut. Efter ett tag insåg vi det komiska i att vi bokstavligt talat sprang fram och tillbaka i samma korridorer helt panikerade att kakorna skulle ta slut. Så vi tog oss lite tid att bryta ihop av skratt. Och det var kanske det bästa på hela dagen.

Resten av dagen gick i solens tecken, och äcklig lunch resulterade i att jag och linda begav oss mot en husvägg och spådde varandra. Konstigt hur närvaron av ett universitet kan få mig att mogna baklänges, men nu är det så iaf. Lägligt nog kom Viktor och Camilla och raggade upp oss, och vi begav oss mot seven-eleven. ALLA 3 seven-eleven som finns på gångavstånd. Fann inte det vi sökte iaf, så det fick bli 7:ans milkshake. Gaah! drewl över 7:ans milkshake..men går inte in på det nu, den förtjänar inget annat än en egen religion.

Lite lek med fysikaliska leksaker och jag begav mig hemåt. Chalmers-dan var grymt mysig och jag har numera 4 st chalmers-pennor och ett band av nåt slag, alla egentligen svinfula, men gratis. Och alla som vet något om något vet att gratis är överlägset bäst.

Undrar vad jag får imorrn.

Puss

Skrivet av Ana, 2007-03-27 21:26

Kommentarsfunktionen är avslagen för detta inlägg.