En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En kortfattad historik över nästan allting.

:D

Våren håller i sig gott folk! :D (Och med denna fras ökar chanserna till snöfall imorgon avsevärt). Rädslan för att kylan och snusket ska göra en evil return har varit stor, men idag lämnade jag jackan hemma. Sak samma att jag övervägde att springa tillbaka och hämta den hela vägen till vagnen, eller att jag provade paraplyn i väskan. Det slutade med solsken. Tihi. Wönderful.

Idag var dag nr 2 på Chalmers, och igen var det oerhört tråkigt. Fick leta grundämnen i ett diagram några timmar innan vi släpptes iväg på lunch. Idag fick vi varm mat och förväntningarna var stora. Åt ute och hade det väldigt mysigt, tills jag fann ett hårstrå i maten. Oja, det var droppen, och jag övergav därmed kommande föreläsning.

Tillsammans med Linda strövade jag i stan och träffade på Medjit, Johan, Carro, Josef, Camilla, och Viktor. (Och övriga GH drog hem till kajsa för att röka vattenpipa.)
Klassens närvaro har nått botten...muhähä


Senare träffade jag ioana en snabbis och vi tog svängen förbi 7:an och mös på lejontrappan. Lika underbart som alltid, och jag begav mig belåten hemåt.

Pusshej

Skrivet av Ana, 2007-03-28 21:04

Kommentarsfunktionen är avslagen för detta inlägg.