En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En kortfattad historik över nästan allting.

Detta var nytt, men nu skriver jag inte ens hemifrån. Inte så att jag inte klarar mig utan att skriva blogg eller att mitt sällskap är tråkigt nog för att jag ska sitta vid datorn. Har inget som helst skäl faktiskt. Men sak samma...idag har det varit spännande. Åkte hem till Ioana och träffade på mormor morfar moster kusin morbror och lillebrors vän. Som ni förstår var det grillparty going on, och onaturligt nog så DROG VI IFRÅN PARTYT och begav oss med filt, godsaker (frukt) och tidning till en härligt solbelyst gräsplätt. Solen sken en kvart ytterligare efter att vi satt oss, alltså blev det snarare att vi frös resten av tiden. Och för att göra saken värre, så kände bägge två ett behov av "number one". Ingen räddning i närheten, och vi började uppmärksamma alla vattendrag och ljud som började på "ssch". De flesta gjorda av oss själva i onda avsikter. Tillslut tog vi vårt pick och pack och sprang hemåt.
Väl hemma fick vi grillmat och Ioanas lillebror räknade...

Skrivet av Ana, 2007-03-31

Visa hela (0 kommentarer)

Att hålla ögonen öppna har blivit ett heltidsjobb, och inte ens sova hjälper. Känns som att jag inte gör annat än sover (okej jag överdriver) men det hjälper noll, är helt ur balans sen sommartid-växlingen eller nåt. Helt oförklarligt. Kommer bli ruinerad om det fortsätter på detta sätt med tanke på all koffein jag slänger i mig, och till största delen spiller på mig. Trots detta har jag lyckats vara strålande glad hela veckan och bara gjort massa mysiga saker med folk. Sån himla skillnad när man inte har läxor eller prov som plågar, och just nu undrar jag seriöst om skolan är värt det. Bäst för alla att utbildning verkligen leder till bra jobb bra lön hög status och därmed evig lycka. Annars vet jag att glass, sol, vänner och shopping funkar..med betoning på sol kanske, som leder till glass, som leder till socialt umgänge, som leder till vänner, som leder till shopping. Försökte nu spontant komma fram till en god cirkel, men hur shopping kan leda till sol är ännu...

Skrivet av Ana, 2007-03-29

Visa hela (0 kommentarer)

:D

Våren håller i sig gott folk! :D (Och med denna fras ökar chanserna till snöfall imorgon avsevärt). Rädslan för att kylan och snusket ska göra en evil return har varit stor, men idag lämnade jag jackan hemma. Sak samma att jag övervägde att springa tillbaka och hämta den hela vägen till vagnen, eller att jag provade paraplyn i väskan. Det slutade med solsken. Tihi. Wönderful.

Idag var dag nr 2 på Chalmers, och igen var det oerhört tråkigt. Fick leta grundämnen i ett diagram några timmar innan vi släpptes iväg på lunch. Idag fick vi varm mat och förväntningarna var stora. Åt ute och hade det väldigt mysigt, tills jag fann ett hårstrå i maten. Oja, det var droppen, och jag övergav därmed kommande föreläsning.

Tillsammans med Linda strövade jag i stan och träffade på Medjit, Johan, Carro, Josef, Camilla, och Viktor. (Och övriga GH drog hem till kajsa för att röka vattenpipa.)
Klassens närvaro har nått botten...muhähä


Senare träffade jag ioana en snabbis...

Skrivet av Ana, 2007-03-28

Visa hela (0 kommentarer)

Yeey, idag har vi lodat på Chalmers, första dagen av tre möjliga. ("möjliga" kommer från det faktum att ingen tar närvaro, och då blir man måttligt inspirerad att dyka upp på rätt plats vid rätt tid.)
Nåväl, idag fick vi labba med DNA och bajs och lyssna på en lärare som ansåg att enda sättet att väcka vårt intresse var att hela tiden dra paralleller till CSI. Som att hur invecklad livets kod och hela systemet med proteiner och kromosomer är, inte skulle kunna jämföras med Grissom på kanal 5. Men PRECIS SOM GRISSOM I CSI PÅ KANAL 5 skulle vi lista ut nån påhittad mördare, och mot alla odds (efter ett tiotal misstag) kom jag och jonna fram till att mördaren var C. Vi kallar honom Josef.

Vi blev lovade fika och som vanligt var jag, jonna, kajsa, malin och helena sist ut. Av rädsla att kakorna skulle ätas upp av vår giriga klass, så började vi springa genom korridoren som rättare sagt borde kallas labyrint och kunde inte för allt i världen hitta ut. Efter ett...

Skrivet av Ana, 2007-03-27

Visa hela (0 kommentarer)

Suck, ännu en helg som passerat..men nåväl, en helg mindre mellan mig och sommarlov. Eller kanske borde jag fokusera mer på påsklov, men seriöst, en vecka. Det är ingenting. Jag kan vara sjuk en vecka. Men S O M M A R L O V. Bara lite kvar nu ändå..

Varit en mysig helg faktiskt, fylld av vänner, lite sömn och noll plugg. Fredagen var det myspys hemma hos Carro med tacos och singstar. Och hennes papegoja som ska föreställa söt men som skrämde skiten ur mig genom att viska små budskap hela middagen. Nej, jag hör inte röster ...fågeln talar faktiskt. ...Nåväl, på det hela taget en skön kväll. Precis det man behövde.

Lördag var det lite mer fart och fläng, i och med att det var stora svitfesten-dagen. Jonna och Viktor hade hyrt en svit därför att bägge fyllt vuxen och minst sagt så blev kvällen minnesvärd. Främst för att folk beslöt sig för att spy i varje vrå som fanns och man resten av kvällen andades in spyångor. Men det var mys :) okej ett förtydligande krävs,...

Skrivet av Ana, 2007-03-26

Visa hela (0 kommentarer)

Jupp, vart en bra dag idag. Skrev provet imorse så nu är det officiellt gone borta poff och min hjärna har startat ladda av all strunt som olovligt prackats på den..känner mig redan mycket lättare.

Sen har väl dagen varit sämre ur vissa andra aspekter. Inget jag går in på, men ändå. Suck för att livet ska strula så med folk..gaaahd vad enoying.

men för att göra livet lite lättare så träffade jag ioana efter skolan. Hängde en timme på sjölins och förundrades över allt och alla innan vi lämnade byggnaden och begav oss mot stan. Searchade present några timmar och tittade på vårskor. Sen talade vi med en automat. BOKSTAVLIGT TALAT. En pengautomat, en sån där som bara snällt ska acceptera ditt kort och lämna ifrån sig lite sedlar. Men idag hånskrattade den och lät som en duva. Efter hysteriskt skratt som gavs ifrån mig och ioana i kör så blev vi bara rädda och sprang för livet. Traumatiserande som aldrig förr, ghee. I vilket fall som helst så gick vi och fikade...

Skrivet av Ana, 2007-03-22

Visa hela (0 kommentarer)

Tröött trött tröööööött på kemi. Kemi Kemi Kemi. Spyr på kemi. Tack och lov är det bara nån dag kvar innan kursen är slut. Sorgligt slut detta skulle få, har ändå gillat kemi största delen av året. Men när man tvingas se ut på alla andra små barn som springer runt på gräsmattan och cyklar och har sig i solen, och man själv sitter där och försöker få in vad elektrofores har för användningsområde, då förlorar man all respekt för skiten.

Nu blir det råplugg idag, idag-natt,imorgon-morgon, imorgon och imorgoneftermiddag. Som belöning väntar Grey's Anatomy vid nio, och sen väntar en natt av orolig sömn inför provet på torsdag. Betyget spelar vid det här laget nästan ingen roll, men allt nötande har ju varit förgäves om jag är seg på torsdag. Alltså måste energi läggas ner på att vara nervös huruvida jag kommer ha en bra eller dålig dag. Energi är det enda jag har gott av p.g.a stora förtäringen av koffein, mycket koffein. Wouldn't want it to go to...

Skrivet av Ana, 2007-03-20

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är det måndag, något som det blir varje måndag varje vecka hela året. Börjar bli lite utav en tradition. Alla dom som har upplevt en måndag någon gång vet av egen erfarenhet att det är en extremt onödig och tråkig dag som bara finns där utan uppenbar anledning. Ifall man inte fyller år på en måndag. För då ändras beteckningen till tråkig födelsedag istället, och det är ju t.om värre.

Men IDAG, fortfarande måndag vi talar om, var faktiskt väldigt intressant. Tack vare solen som sken utanför mitt fönster lurades jag att tro att tygskor och höstjacka skulle duga fint. Föga anade jag att jag skulle mejas ner av en hagelstorm på väg till vagnen, bli alldeles dyblöt och grinig. Förrädiska väder, helt värdelöst...

När jag väl kommit fram till skolan hade det övergått till regn, hagel, regn och uppehåll ett tiotal gånger. När jag anade det som minst, slog det över till ett disney-snöfall, sådär sjukt fint med enorma flingor som faller stilla och tätt....

Skrivet av Ana, 2007-03-19

Visa hela (0 kommentarer)