En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En kortfattad historik över nästan allting.

Mjo, då kan man väl undra vad man ska ta sig till på en ledig torsdag...i vanliga fall skulle det innebära mycket sen morgon, pyjamas hela dagen, Våra Bästa År och massa soffliggande.

Istället fick det bli lite quality-time med my dear friend Filimon. Drog till ett tatueringställe längst upp för nån backe nånstans där jag inte vet vad det heter, och bakom en gallerförsedd dörr befann sig Freddan som den 19:e april ska märka Filimon för livet. Sen vandrade vi runt lite i affärer, och jag måste medge att det är fascinerande att shoppa med en person som vet precis vad han vill ha. Kanske borde jag lära mig något och slippa stå trekvart framför ett noga utvalt plagg och överväga. (Bestämda sättet verkar dock vara grymt mycket mera effektivt, så kanske jag ska skona min plånbok och fortsätta lida av beslutsångest.) Anyhow, a quick stop at McDonalds och sen lite traditionsenlig kollektivtrafiks- äventyr innan jag begav mig hemåt.

Intressantare än såhär blev inte min...

Skrivet av Ana, 2007-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

Oh du härliga dag.

Tja fan. Idag var en sån där bra dag :) Vaknade liksom till fågelkvitter och insåg att solen sken. I min värld så räcker det för att jag ska klassa en dag som lyckad , men mot alla odds fortsatte den lika bra. Jag hann inte bara äta frukost, utan jag hann även skumma igenom tidningen, bädda sängen och använda tandtråd. Kom iväg nästan i tid och sprang för första gången på ages inte efter vagnen, utan istället var vagnen försenad. Eller som jag såg det, idag väntade vagnen på mig.

Kom såklart för sent, men då var ju läraren ännu mer försenad. Fick sen avnjuta en härlig lektion med denne läraren som har humor som en gnu och kläcker skämt k o n s t a n t så jag satt med ett stort flin på läpparna hela morgonen .Efter detta följde en överdrivet lång håltimma som jag åtnjöt i sällskap av Kajsa, Johanna och Joel. Självklart med matteboken uppslagen, så jag kom ifrån vår mysiga stund med en behaglig känsla av gott samvete. Styrde stegen...

Skrivet av Ana, 2007-03-14

Visa hela (0 kommentarer)

Lite weird det här med blogg. Instinktivt får jag för mig att skriva dagbok som jag alltid skrivit dagbok de senaste 8 åren, dvs långa utdragna föredrag om allt som finns att ha långa föredrag om. Klaga på hur orättvist livet kan vara, hur söt den där nya killen är, hur föräldrar är ett djävulskt påhitt och vad man har i nyårslöfte.
Vid sidan om min dagbok har jag nu även min bästaste bästaste vän Ioana, som vare sig hon vill eller inte blir ständigt uppdaterad om allt spännande som händer i mitt liv. I alla fall typ spännande. Med tanke på att vi oftast har mobilsamtal som håller på i flera timmar, och hjärncancer inte är kul, så ska jag nu göra en seriös insats att klottra ner dagens händelser i en blogg istället.

.... ... Okej. Det är nu det blir jobbigt. När man inser att det inte hänt något värt att tala om. Fast jo, mamma kände på min panna för nån minut sen och konstaterade att jag antagligen har feber. Och inget är mer pålitligt än...

Skrivet av Ana, 2007-03-13

Visa hela (1 kommentar)