En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Ank_s bloggis

10 januari.

Jag vet inte riktigt hur jag mår egentligen, allting är upp och ner just nu. Vill bara att alla dessa tankarna och känslorna ska försvinna, orkar inte må såhär. När är det min tur att vara lycklig och känna mig älskad? Vad är det jag gör för fel? Duger jag inte för den som jag är ? Så många frågor men inga svar.

Det känns som om vänner sviker, dem hör aldrig av sig, vissa till och med dissar en i skolan, moget : O Alla verkar vara så sura nu förtiden, och alla är uppdelade i grupper. Men jag är så jävla tacksam över att jag har Jenny, för hon sviker en aldrig , hon finns alltid där för en. Jag älskar dig gumman, 16 års vänskap och fler ska det bli <3

Vad fan är ert problem? Bara för att ni har en dålig dag, så låt inte det gå ut över mig , ffs ! Säg att ni inte mår bra istället för att kolla snett på en, och ni ska vara mina vänner ? Hum, ibland kan man undra :/

Usch, är rädd för att gå till skolan imorgon :/ För då kommer hon och jag vettifan om jag vågar gå dit, men jag måste visa henne att jag är stark och att jag inte är feg. Men hur fan ska det gå? Hon vet att jag är rädd, fan, ska jag våga eller ska jag skita i det?

Jag kan skriva hur mycket som heslt här, men det orkar jag inte, hehe :) Vill inte skriva ner för mycket saker någonstans, känner mig inte säker eller trygg.

Skrivet av Ank_, 2007-01-10 19:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?