En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Anna003

Tårtans Värld :9

Tjenare!
Ta nu den tid ni behöver för att upptäcka hur underbar och udda lilla jag är :D

see ya!!

En nyfunnen gammal vän :)
Satt och googlade på min pojkväns namn på internet och helt plötsligt infann jag mig på en länk till denhär bloggen som jag helt helt hlt hade glömt bort.
Tror nog alla som nån gång följt den också glömt den haha... Så nu kan jag nog med säkerhet nyinviga den :)
Är i vecka 18nu och längtar till ultraljud 17 Januari!
That's all for now.
// Anna

Skrivet av Anna003, 2012-01-05

Visa hela (0 kommentarer)


En så himla vacker dag det var! Med Blå himmel, värmande solstrålar och det absolut bäst tänkbara sällskapet... min Matte och hans syster Carina med sin man Stefan & Tindra förståss!

Vi startade hemifrån ganska tidigt för att köra ut till Agdala, det vart bestämt att vi skulle ut och åka skridskor på sjön :D.
Men det vart bra mkt roligare än så, när vi kom fram hade Carina och Stefan köpt hem 3nya baggar som det skulle göras i ordning till och med över 100får fanns det lite att hjälpa till med, tyvärr var väl jag något "fint-vinterklädd" så Carina lät mig inte ta i med hårdhandskarna, vilket jag tackar för denna gång hehe men jag hjälper mer än villigt till en annan gång!!!!
Lammen va så otroligt söta, och fåren va helt otroligt galna hehe.
Kul upplevelse :P

Vi fick med oss en picnic korg på stefans fyrhjuling och promenerade ner genom den isiga skogen till sjön. Med varning för att kunna halka och slå ihjäl mig hade...

Skrivet av Anna003, 2009-03-02

Visa hela (2 kommentarer)

Nästintill 1 år har gått sedan jag skrev i denna blogg sist!
Dags att återinviga den tror jag :P

Igår firade jag och Mathias vår årsdag tillsammans... den infaller igentligen idag 2 mars 2009, men eftersom vi båda jobbade så vart det mer söndagen vi fick tillsammans.
Det vart inget stort utan mer att vi bara spenderade tid med varandra, åkte till farsta centrum och köpte lite nya kläder till matte och en present till hans mamma som också firade sin födelsedag igår.
Därefter åkte vi och åt middag hos hans mamma med 2 av hans systrar och deras respektive, och efter maten som va en god hemmalagad lasagne :P gick vi och bowlade!
Jag ledde halva scerien vilket typ aldrig har hänt mig tidigare haha,,, skyller på att jag sen började dricka fanta och det rubbade mitt balanssinne eller nåt hehe..
Eller så vart dom andra spelarna mkt bättre än mig mot slutet *ler* Matte fick in 2strikes i rad och gick om mig.. (du kunde inte låta mig vinna va?) =) Han vann alltsammans!
Själv var...

Skrivet av Anna003, 2009-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Mobil stulen. Så det går inte att ringa till mig om ni inte ringer hem till mig eller mailar. / Anna

Skrivet av Anna003, 2008-12-27

Visa hela (2 kommentarer)

Kan man inte bara få känns julkänslorna spira runt och sippra fram och lägga sig i snön utanför som glänser och blänker och får en att sjunga julsånger dagen lång???
-nej för det regnar ute...
Otroligt nog händer detta så ofta i just Stockholm troligtvis på grund av alla avgaser och värmen som stiger upp från vår överbefolkade storstad.
För så snabbt man åker över gränsen och kommer in i Eskilstunas kommun eller till Flen eller Enköping så faller plötsligt snöflingorna från skyn och ett vitt landskap öppnar upp sig med vita ängar och glittrande granar...
Helt sjukt va man inte längtar till att sätta sig i bilen och åka hem... vilket får en att tänka på att just bilen bidrar till regnet och att man vore klok som tog tåget, men gör det ni 7dagar i veckan fram o tillbaka... lätt tänker vissa då själva resan tar ca 1-1½h med tåg...fast då måste men ta sig till tåget först också med tunnelbanan och sen måste man vänta in tågen och iblend behöva vänta 2h...

Skrivet av Anna003, 2008-12-10

Visa hela (2 kommentarer)

Mathias jag ville bara säga att jag älskar dig!

Skrivet av Anna003, 2008-11-27

Visa hela (0 kommentarer)

Nu börjar man närma sig julen och min födelsedag!!!
Det är exakt en månad kvar idag :D

Jag måste säga att jag är glad att jag redan inhandlat 3stora julklappar som någon kommer att bli glad för ;)... Men så är det ju en hel del kvar att göra förståss...

Pynt är en av dom saker som man har kvar... så jävla kul att pynta, ja o mamma höll på till strax efter 24 igår natt... fast vi hann bara med köket, men det vart ganska fint. Blir förståss inte som jag vill ha det eftersom mamma har sin exakta bestämda åsyn om hur allt ska vara.
Min egna pyntarådra har jag gett liv till hemma hos matte :P
Jag har kronglat upp gardiner i varje rum med julmotiv, vilket vart assött... vitt och rött med hjärtan o mkt krimskrams i köket, rött och beiget i vardagsrummet, rött i kontoret och svart med vita snöflingor i sovrummet...
Wonderful!

Blir ifs lite småtråkigt när man inte får se sitt mästerverk nu när man e hemma hos mamma o pappa men då får jag fortsätta med allt...

Skrivet av Anna003, 2008-11-26

Visa hela (1 kommentar)

Hello =)

Vaknade ur en härlig dröm o bestämde mig för att bara ta det lugnt nu på morgonen, satte på tvättmaskin och animalplanet på tv'n.
Dixi kom o slog sig ner intill mig, vi kollade på shamwari... ett reservat.
Intressant var det när dom visade två geparder som hoppade och skuttade och lekte, vilket var ovanligt, och dixi följde dom otroligt noga på tv-skärmen, hon till och med höjde huvudet och liksom vände det åt det hållet som dom sprang åt på skärmen.
Roligt att se att hon också "ser".
Men sen återgick vi till att fixa till pälsen o tvätta oss rena :).
Nu ska ja strax göra mig i 0rdning och åka iväg på träning till flen. Idag kommer jag åka hem till mamma o pappa efteråt för att matte ska få va me sina vänner lite också :)
Imorgon är det tidig träning i kungsör och sedan ska ja tbx till matte o vi åker till "stjärnor på is" å kollar tihi.
Blir skönt att få träffas lite grann för vi har bara setts nån timme på kvällarna. Och två veckor...

Skrivet av Anna003, 2008-11-14

Visa hela (0 kommentarer)