En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

AnnaPuffs bloggis

Det var ett tag sedan...

... jag uppdaterade ;) Jullovet är slut nu, :( ush, ush, ush har hur mycket läxor som helst! gush, det är taskigt!! En tills imorgon (den har jag inte gjort än xd) två till tisdag, två till onsdag, och en till fredag, och veckan har inte äns börjat än! I NEED SUMMERLOV!!

Red iaf Bukken idag, han var aspigg, har börjat köra upp huvudet och bara gapa ;) så jag ska någ rida med rementon nosgrimma några dagar så han lägger av med det där... :) Men det gick bra, vi red ut! :) <3 innan vi red i väg plockade vi undan alla hinder från banan, så när vi var borta sladdade Cleas banan, tack tack tack så mkt :) det var på tiden... ;)

Btw, igår red jag buick, seraja, mattis och MIO <333 Supersuper skojj! :) första gången jag red Mio, men jag gillar honom skarpt ;) Han är över 170,fyra år och liiiite galen ;) precis rätt häst för mig ;) hoppade faktiskt lite också, betoning på lite, bara ca 60-70 cm, men det var faktiskt första ggn jag red honom, och han försökte bocka i varenda galopppsprång ;) försökte travhoppa, men det var inte hans starka sida.. XD Anna tyckte jag red honom bra *glad* hon har svårt att fatta vänstergalopp på honom, men jag tyckte inte det var några problem ?

aja, nu ska jag sjunga lite SingStar, dusha och gå och lägga mig, skola imorgon, suck!

Puss o Hej leverpastej <3

Skrivet av AnnaPuff, 2008-01-13 20:23

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?