En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
AnnaWestlund

Coola Anna

Här finns inte ett vettigt ord skrivet, är jag rädd. Men läs ändå för all del.

"If something is hard to do,
it's not worth doing"
Homer Simpson

Nu lämnar jag bloggis. Hädanefter kan ni läsa om mitt oerhört intressanta liv på annawestlund.blogg.se ! kuuuuuul.

Adjöken.

Skrivet av AnnaWestlund, 2008-05-07

Visa hela (2 kommentarer)

Idag är jag heeeeeeelt ledig. Obeskrivligt skönt. Därför sov jag till tolv, låg och drog mig ett tag. Åkte ner och solade med Johanna, fixade lite inför Älvsjömässan och sen hem, duschade och bara tog det allmänt lugnt. Nu väntar jag på att segElin ska komma så att jag får sällskap här i mitt tomma hus.

Ingen dömning i helgen, inget jobb. Det betyder ju iofs inga pengar men det är jäkligt skönt att ha en ledig helg ibland. Verkligen skönt denna helg. Borde plugga och det ska jag väl göra såsmånigom, typ imorrn. Myskväll ikväll med vin, ost och kex. Det blir bra det. Superbra.

You don't see me like I wish you would. Pirrpirr.

Adjöken.

Skrivet av AnnaWestlund, 2008-04-19

Visa hela (1 kommentar)

AAAH. Jag är så stört less på skolan just nu. Helt ofantligt tråkigt, energikrävande och uttröttande med skola dag in och dag ut. Jag kommer säkerligen att ångra det här inlägget när jag, om ca 2 månader, sitter här och är arbetslös och önskar att jag gick i skolan men det skiter jag i för tillfället. På köpet så är jag sjuk, fast på bättringsvägen. En kort förkylning, det gillar jag.

Det känns ganska skönt med dömningen just nu, extra pengar som är så jävla behövliga.

Just idag är det EN månad kvar tills vi åker till Rhodos. Helvete, vad jag längtar till det. Det kommer förhoppningsvis bli den bästa resan som jag någonsin varit på. Hoppas, hoppas, hoppas! Jag har ju fått så vacker utrustning av mina vänner att ta med mig! Haha. Plus att när vi åker så ska ALLT skolarbete vara färdigt, så skönt att åka iväg och känna att allt är klart, no more work. Det kommer kännas som himlen, det må jag säga.

What else händer då? Inget alls,...

Skrivet av AnnaWestlund, 2008-04-18

Visa hela (1 kommentar)

Ja, det känns bra att Elfsborg spöar skiten ur AIK.
Ja, det känns bra att jag fyller 19 år imorgon.
Ja, det känns bra att jag är ledig på onsdag.
Ja, det känns bra att jag har varit ute och sprungit idag.
Ja, det känns bra att jag (eller pappa) betalade min utlandsresa idag.
Ja, det känns bra att vara ensam ibland. (Faktiskt)
Ja, det känns bra att jag trivs med att vara lite ensam.
Ja, det känns bra att det är innebandyturnering imorgon.
Ja, det känns bra att vi ska på SM-final med vårt UF-företag.
Ja, det känns bra att vi vann 3000 kronor till.
Ja, det känns bra att jag har lite pengar kvar fastän det var en vecka sen studiebidraget kom.
Ja, det känns bra att det pirrar i min mage ibland.

Jag är på något slags knepigt humör ikväll. Jag vet inte riktigt vad det är. Tror bestämt att jag måste sova på den här saken. Fy bubblan, vad trött jag är. Kan vara därför jag känner mig en aning seg och konstig i huvudet.

Utgång i lördags, vilket var trevligt,...

Skrivet av AnnaWestlund, 2008-04-07

Visa hela (1 kommentar)

Det är mitt nya kall i livet, att ständigt vara känslosam och lättstött. Börja gråta när någon dum jävla person berättar om sina "kärleksproblem" som är något i stil med att de inte vet om de ska köpa en tröja eller ett par kalsonger till sin pojkvän eller att killen som denna person höll på med igår inte har hört av sig. Lägga mig i fosterställning med kökskniven i högsta hugg när jag ser något äckligt kärleskprogram på tvn, där folk bara pussas och kramas och gifter sig hela jävla tiden.

Jahaja, utgång ikväll och jag känner att det kanske blir en bra kväll. Men förmodligen slutar det med att vi går till Max, jag blir grinig, ringer en taxi, får reda på att det är 45 minuters väntetid och går hem till Johanna "Quasimodo-style". Det är ju inte helt fel det heller. Eller?

Näe, det kanske blir bra till slut. Hoppet är ju det sista som överger människan och hoppet är väl kanske det enda jag har kvar.


BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL.

Skrivet av AnnaWestlund, 2008-03-26

Visa hela (1 kommentar)

Det var ett tag sen och om jag ska vara ärlig så känner jag ingen direkt ork för att skriva massa bloggar. Om jag ska vara ännu ärligare så har jag förmodligen inget vettigt att skriva heller. Allt rullar på som vanligt, liksom.

Men ändå, så har väl säkert någonting hänt. Vi gick ju vidare i Bästa UF i kommunen. Så idag var jag tvungen att pallra mig iväg till skolan, så ovärt egentligen. Blev intervjuade i ungefär en halvtimme och sen hemfärd igen och sova sova sova. På tisdag meddelas resultatet efter att vi har berättat kort om vårt företag för 80 personer (nära-döden-upplevelse). Hur som helst så är vi garanterad tårta och det duger för oss. Vi har inte så stora krav.

Jag har även varit på en tripp i helgen, till Ropnäs typ vid Norrtälje. Vi var sex brudar som styrde kosen söderut (?). Det var en väldigt trevlig helg med väldigt mycket alkohol och chips i bilden.

Annars då så händer ingenting. Det känns som att det mesta flyter på....

Skrivet av AnnaWestlund, 2008-03-11

Visa hela (0 kommentarer)

Det är tillbaka och jag blir så glad av att se det programmet. Underbara människor som verkar ganska bekymmerlösa och som tar det mesta med en liten klackspark. Så himla mysigt program.

Ikväll ska jag vara barnvakt och det är jag faktiskt rätt så nervös över. Tänk om han inte tycker om mig? Jag får muta honom med godis helt enkelt. Det löser väl det mesta ? Alla barn blir glada över godis.. eller? Det går säkert bra. Hoppas jag.

Det viktigaste är att man är lycklig.

Adjöken.

Skrivet av AnnaWestlund, 2008-02-05

Visa hela (1 kommentar)

Man glömmer ju så ofta att tacka de som står en nära för att de faktiskt står ut med mig nästan varje dag i veckan. Ta bara min mamma som står ut med mitt oändliga gnäll om allt ifrån att jag inte har några kläder till smärta i ena bröstet. Min pappa som älskar mig fastän jag inte tränar och gör sådant som han kanske inte skulle ha gjort i alla situationer. Och för att han alltid, oavsett vad, ställer upp mig.

Min älskade pojkvän som, är världens bästa pojke någonsin, gör nästan allt för mig och som står ut under mina alltför vanliga humörsvängningar, gråtattacker och allmäna utbrott. Och för att vi älskar att somna och vakna bredvid varandra.

Mina kära vänner och då ett speciellt tack till Johanna, Anne och Malin som uthärdar varje dag i skolan med mig. Med mitt gnäll om sugiga lektioner och mina attacker över allt möjligt. De får även stå ut de fåtal stunder då jag har någon slags överenergi och ska få allt gjort på...

Skrivet av AnnaWestlund, 2008-01-28

Visa hela (0 kommentarer)