En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
AnnaWestlund

Coola Anna

d'u want some cheese to go with that WHINE?

AAAH. Jag är så stört less på skolan just nu. Helt ofantligt tråkigt, energikrävande och uttröttande med skola dag in och dag ut. Jag kommer säkerligen att ångra det här inlägget när jag, om ca 2 månader, sitter här och är arbetslös och önskar att jag gick i skolan men det skiter jag i för tillfället. På köpet så är jag sjuk, fast på bättringsvägen. En kort förkylning, det gillar jag.

Det känns ganska skönt med dömningen just nu, extra pengar som är så jävla behövliga.

Just idag är det EN månad kvar tills vi åker till Rhodos. Helvete, vad jag längtar till det. Det kommer förhoppningsvis bli den bästa resan som jag någonsin varit på. Hoppas, hoppas, hoppas! Jag har ju fått så vacker utrustning av mina vänner att ta med mig! Haha. Plus att när vi åker så ska ALLT skolarbete vara färdigt, så skönt att åka iväg och känna att allt är klart, no more work. Det kommer kännas som himlen, det må jag säga.

What else händer då? Inget alls, faktiskt. Jag ska kolla på fotboll ikväll och spela tv-spel. Imorgon ska jag ha myskväll med Josefin. Åh, vad mysigt det ska bli. Jag tror bestämt att det måste bli lite vin, annars kommer jag att somna klockan tio. Det löser sig nog.

Nu ska jag ägna nån timme åt något som jag har ägnat åtskilliga timmar till den senaste veckan, PLUGG. Fy fasiken, vad booooring.

Jag saknar emo-tiden lite och majsan.

Adjöken.

Skrivet av AnnaWestlund, 2008-04-18 14:55

Du har i alla fall något att se fram emot ;) Det har jag med. London...28 april.

Skrivet av Diana, 2008-04-18 17:38

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?