En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Anne

En Mot Alla.

Jävlar.

Har visst inte uppdaterat sen i Fredags.. måste ta och bättra mej lite. Lättare att skvallra om allt som hänt här än att skriva det till var och en av er i gästboken. Hehe! Lat*

Aja.. i fredags ringde Fia efter att hon anlänt till Hassela. Hon sa att hennes bil "The Black Purle" hade blitt stulen. Kan det vara sant? tänkte jag och spekulerade efter andra tänkbara möjligheter.

Efter att Fia ringt runt till folk i byn och frågat om dom gömt hennes bil fick hon höra att några "ynglingar" rymt från kollektivet. Jaha, då var det bekräftat. Bilen är stulen. Helt otroligt egentligen om man tänker på bilens tillstånd.. inget batteri och en sprängd kylarslang. Dom kan inte ha kommit långt.. På lördagsmorgon fick Fia ett samtal där en person sa att dom sett hennes bil halvt dumpad i Hasselasjön (!)

Vi for och tittade till den gamle tro-tjänaren till bil som inte tagit tjyvarna längre än...

Skrivet av Anne, 2006-11-21

Visa hela (1 kommentar)

..är numera min grej.

Jag är mätt. Har ätit vofflor. Det är gott.

Aja, det var ett tag sen jag uppdaterade nu. Har faktiskt fått önskemål om att jag borde blogga oftare. Men men.. det kommer..

Är så jävla trött efter att jag jobbat framför en dator hela dagen så det känns inte så upplyftande att nöta vid nästa när jag kommer hem.

I lördags kom Niclas och hälsade på iaf. =) I Hassela hände inte mycet så vi drog till Sundsvall.. skulle åka med Johnny hem men han sket i mej eller nått så jag kikade på Prison Break till jag somnade. På Söndag förmiddag skjutsade Niclas hem mej. Jag for direkt till Kakhuset och myste med mina vänner.. men det vart rätt tidigt. Skulle juh upp på Sportis "tidigt" på Måndagmorgon.. där jag jobbat på hela veckan. Fast imorn är jag ledig =) Ska åka med mor till Sundsvall och shoppa. Sånna dagar diggar jag!

Igårkväll for jag och Larsa till stan föresten. Satt...

Skrivet av Anne, 2006-11-17

Visa hela (0 kommentarer)

Tänk vad många sidor det finns på allt..

Min rädsla för något kan vara en annans passion.
Min högsta dröm kan vara den andres helvete. Min lycka kan vara den andres sorg. Konstigt ellerhur? Fast interssant.

Jag har tänkt på den här många gånger men bara lagt det åt sidan. Nyss ringde jag en god vän för att höra hur det var och vad hon ska hitta på ikväll.. samtidigt som jag tänkte berätta en sak. Min vän hann före och jag fick aldrig tillfälle att lätta mitt hjärta..

Jag kan inte berätta vad jag tänkte säga eller vad hon sa så det blir lite svårt att förklara, annars hade ni haft det.. svart på vitt.

Undra varför man aldrig är nöjd? Jag menar.. även fast man säger att man mår bra o.s.v så finns det alltid något man vill ha, något man strävar efter, något man inte kan få. Varför?

Ska man börja tänka annorlunda? Ska jag möta min rädsla för att se efter om jag kan dela en annans passion? Tänk...

Skrivet av Anne, 2006-11-11

Visa hela (1 kommentar)

..mej på bussen! Haha! Jag ringer dej snart.. Du ska få höra.. Puss"

Så löd smset som jag fick av min Fia alldeles nyss. Hon är rolig hon.. vi pratar i telefon nu och gubben skrockar hest brevid. Skojigt men tragiskt sånt där =)

Igår va jag med Hanna-gumman i Bergsjö och hälsade på. Det var mysigt.. på kvällen for jag till mina kusiner och fikade och sov över.

Under dagen idag har jag varit på Arbetsförmedlingen och sen hos "doktorn". Det gick bra.. Nu är jag hemma och ska mysa med mamma.


Det blir inte mycket mer än såhär idag..
Herrå.


  1. Hanna & Jag, sommarkärlek*

Skrivet av Anne, 2006-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

Go middag.

Icke att man slapp undan baksmällan idag fast jag tyckte att jag drack med måtta igår. Aja.. har hört det ryktas om att det blir värre med åren och jag kan hålla med. Snart är jag 21 år fyllda. Om exakt en månad frånochmed idag om jag ska vara exakt.

I fredags lagade jag mat och städade tills mor och far kom hem.
Tyckte dom var värda att ta helg på en gång efter arbetsdagens slut. Påsåvis får man en stjärna i kanten som dotter* =P Sen drog jag till Kakhuset en sväng för att checka läget.. men där var det ganska döfött och Idol som tidigare vart höjdpunkten på fredagar i Norge känns bara trist, så jag for hem och tittade på film med mor och far.

På lördagen klev jag upp föra morsan och började dona med min maskeradkostym som jag skulle bära på kvällen.
Jag upptäckte tidigt att jag skulle behöva proffisionell hjälpa av farmor och mamma och jag for dit. Efter ett evigt provande och nålande lämnade mor och...

Skrivet av Anne, 2006-11-05

Visa hela (0 kommentarer)

Jajemen.
Grattis alla ni som inte har Lunar men som ändå tjatar om att få tillgång till min blogg. Haha! Lättare att läsa här än att smita in och läsa via nån annans användare eller?

Aja, det kommer stå samma smörja här så njut..

Idag är det fredag föresten and I Like It!

Puss å Hej.

Skrivet av Anne, 2006-11-03

Visa hela (0 kommentarer)