En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Anne

En Mot Alla.

svart | vitt

Tänk vad många sidor det finns på allt..

Min rädsla för något kan vara en annans passion.
Min högsta dröm kan vara den andres helvete. Min lycka kan vara den andres sorg. Konstigt ellerhur? Fast interssant.

Jag har tänkt på den här många gånger men bara lagt det åt sidan. Nyss ringde jag en god vän för att höra hur det var och vad hon ska hitta på ikväll.. samtidigt som jag tänkte berätta en sak. Min vän hann före och jag fick aldrig tillfälle att lätta mitt hjärta..

Jag kan inte berätta vad jag tänkte säga eller vad hon sa så det blir lite svårt att förklara, annars hade ni haft det.. svart på vitt.

Undra varför man aldrig är nöjd? Jag menar.. även fast man säger att man mår bra o.s.v så finns det alltid något man vill ha, något man strävar efter, något man inte kan få. Varför?

Ska man börja tänka annorlunda? Ska jag möta min rädsla för att se efter om jag kan dela en annans passion? Tänk att man går och tycker synd om sej själv när andra går avundsjuka? Nu cirkulerar alla möjliga tankar, bokstavligt talat blir jag yr.

Även att jag och en annan vän kommit varandra närmare igen. Hon och jag har iochförsej ett band och ett förflutet till varandra som vi aldrig kommer eller vill komma ifrån, men att i samma period i livet, stå inför samma beslut har fört oss närmare varandra igen. Det känns bra. Men gör vi det rätta? Hur vet man det? Handlar det om magkänsla?

Blä, jag spyr på alla dessa frågor. Ge mej alla svaren!

Det snöar iaf. Heh. (byter samtalsämne) Julen är påväg.. härligt. Idag drack jag Vasas Julmust. Gott*

Nu ska jag tvätta.

Adjö.


  1. Hej, mitt vinterland..

Skrivet av Anne, 2006-11-11 12:30

Hej, Jag sökte på bloggar och fastnade för din överskrift... just för att jag satt och tänkte på exakt det du skriver om... varför blir man aldrig nöjd... även när man får det man önskade sig? konstigt, fram tills nu, här var det enbart mina tankar.. men det är skönt att inte vara ensam om att fundera... /Linda

Skrivet av www.nogg.se/himmelriket, 2006-11-14 21:34

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?