En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Anne

En Mot Alla.

Lugna hemmakvällar..

..är numera min grej.

Jag är mätt. Har ätit vofflor. Det är gott.

Aja, det var ett tag sen jag uppdaterade nu. Har faktiskt fått önskemål om att jag borde blogga oftare. Men men.. det kommer..

Är så jävla trött efter att jag jobbat framför en dator hela dagen så det känns inte så upplyftande att nöta vid nästa när jag kommer hem.

I lördags kom Niclas och hälsade på iaf. =) I Hassela hände inte mycet så vi drog till Sundsvall.. skulle åka med Johnny hem men han sket i mej eller nått så jag kikade på Prison Break till jag somnade. På Söndag förmiddag skjutsade Niclas hem mej. Jag for direkt till Kakhuset och myste med mina vänner.. men det vart rätt tidigt. Skulle juh upp på Sportis "tidigt" på Måndagmorgon.. där jag jobbat på hela veckan. Fast imorn är jag ledig =) Ska åka med mor till Sundsvall och shoppa. Sånna dagar diggar jag!

Igårkväll for jag och Larsa till stan föresten. Satt på Skutan med Sandra gumman och gaggade om allt möjligt. Sen kom "svartomnatten", har länge klurat på vem hon är som troget läser min blogg. Nu vet ja hur hon ser ut iaf. Jag blev inte rädd. (Det är ett bra betyg) Lite läskigt var det dock att hon vet det mesta om mej.. mina, tankar, känslor, vanor.. U Name It! Hehe!

Det var väl allt som har hänt.. eller nått. Fast egentligen har jag en dunderhemlis.. men den blir jag snart av med eller? Ja, det är klart.. äsch nu krånglar jag till det. Skit samma!

Föresten.. idag kom en inbjudan via sms.
Det var Ronja gumman och Lisen som bjöd mej på Doldiparty den 2:a December. Sånt uppskattas mycket.. väääldigt mycket! fniss* <3

Nu ska jag nöta Prison Break. Jag är beroende!

  1. Nu får det sluta regna. Jag vill att snön stannar kvar!

Skrivet av Anne, 2006-11-17 08:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?