En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Annieway

Annieways bloggis

Har nu sett filmen och läst boken och de är bra men allt har ju sina brister...

Filmen är verkligen jättebra och man fastnar direkt för dras med i handlingen och det är väldigt bra för en film. Fast jag hade svårt att först fatta att Bella hade så starka känslor för Edward och att de drogs så mycket till varandra som det beskrivs i boken. Visst är det lättare att förstå känslor i boken eftersom man då beskriver hur personen känner sig.

I boken hade verkligen svårt att förstå mig på Edward, det kändes som om han i vilken stund kunde lämna henne. Men det är ju inte så konstigt heller med tanke på hur svårt det var för honom. Men när man läser i boken blir man nästan orolig att han ska lämna henne. Den uppfattningen får jag inte i filmen.

En sak jag störde mig på är att de klippt bort en scen i filmen som jag tycker är väldigt viktig för handligen. Det är när Bella är på biologilektion och Edward skolkar vilket man kan förstå med tanke på att de ska...

Skrivet av Annieway, 2008-12-18

Visa hela (0 kommentarer)

Skola idag, missade tyskan fast det var ju inte helt hemskt :P
Sen svenska och geografi, gick bra :)
Idrotten gick bra, vi redovisade och sen fick vi sluta tidigare så vi började matten tidigare och slutade tidigare. Tack Kajsa föe n underbar eftermiddag :)

Var ute och gick med Cizzi sen och nån kille :P Fast han var trevlig :) Sen blev det hem och åka och rida, var jättekul :D
Skulle ridit ut med Elin men vi bestämde oss för att rida dressyr istället.
Sen gick vi bort till stora körbanan för där var Lena och Malin, Malin hoppade med Tiffany så vi var med lite där :)
Hoppade 5-studs och det gick super :D
Sen höjde Lena upp en oxer för mig & Malin så den låg väl runt 105 och Select tvärstannade första gången men andra gången hoppade han stillastående xD
Elin gjorde ett rätt snyggt hopp över 2 cavaletti bommar också, ett riktigt stort Bongohopp :P

Sen åkte jag hem och ska plugga nu, tråkigt men måste göras.

Varför blir folk sura för ingenting, okej visst nu...

Skrivet av Annieway, 2008-09-18

Visa hela (0 kommentarer)

Skolan idag var seg som vanligt :P
Igår hämtade jag mitt ID-kort :) Man ser ju alltid så ful ut på sånna kort men.. Sak samma inte många som ska se det ändå.
Sen blev det hendlledarkurs på trafikskolan :P Längtar för om 2 veckor är det äntligen dags att börja köra :D Se hur det går, det låter jättesvårt när alla förklarar med koppling och växling men det ska bli jättekul ändå!
Borde plugga ikväll men orkar inte.. Men bara man kommer igång så är det inte så jobbigt. Hata plugga.

Du har inte hört av dig på 2 dagar :O Rekord dom senaste 3 veckorna, se om du hör av dig i imorn.

Skrivet av Annieway, 2008-09-18

Visa hela (0 kommentarer)

Skola idag.. Började dagen med Samhällskunskap, vi gjorde inte ett skit bara för jag glömt grejerna på USBt som är hemma :P Sen var det historia och vi hade föreläsning om Romariket. På datakunskapen gjorde vi inte ett skit bara för Camilla var på kurs så alla satt på bilddagboken hela lektionen. Svenskan jobbade jag, Cissi & Johanna med vår intrevju, jätteroligt :D
Sen var dagen slut så jag åkte hem och åkte sen till stallet. Jag & Elin skulle hoppa idag.Select var ganska pigg och hoppade bra. Fast på oxern så stannade han det sista så jag flög fram på halsen. Men det gick bra och han hoppade sen.
Sen blev det hem och göra chokladpuddig, men den blev inte bra trots att jag hade så mycket som det stod att jag skulle ha. Men det fick duga ändå :P
Sen blev dte fram till frisören och klippa lugg, känns jättekonstigt och är asfult xD Men det blir nog bättre imorn så jag duschat och gjort iordning det själv. Hoppas på att färga håret imorn med :) Märker vi!
Nu har jag...

Skrivet av Annieway, 2008-09-15

Visa hela (0 kommentarer)

Igår var och och Cizzi ute & gick.Men sen blev vi lite trött i benen och vi tänkte att det vore kul att pröva att sitta i en rondell. Men tydligen tycker folk att det är helt ovärt.
Vi satte oss i en rondell för vi tycker det spelar väl ingen roll? Det åker ju inte mycket bilar här nu ändå. Med tanke på att klockan var ganska sent på kvällen. Men då kom det en bil som körde förbi oss flera gånger och kollade på oss. Visst det är kanske inte jättenormalt att sitta där men vad spelar det för roll
Sen kom det en annan bil och ställde sig jättenära oss och sen gjorde så det kom ut massa avgaser över oss. Då blev jag arg, det är ju himla moget!
Men vad är problemet? Man borde väl få sitta vart man vill, det är ett fritt land.

Skrivet av Annieway, 2008-09-14

Visa hela (1 kommentar)

Igår gjorde jag ett misstag eller kanske inte.
Jag smsade dig och sa att jag saknade dig... Du blev väldigt chockad och vi pratade lite. Inte visste jag att du fortfarande hade käsnlor för henne och brydde dig om åldern nu? Det gjorde du inte förut och jag trodde du hade glömt henne., Men jag hade visst fel, känns jävla bra. Jag ville att det skulle funka men du sa att du var osäker och nu vet jag varör. FAN!
Ibland önskar jag att du bara kan dra åt helvete, jag vet inte om, jag klarar det. Men jag ska inte deppa ihop helt för det är du inte värd. Oavsett vad du säger!

I övrigt var det en riktigt fin kväll :) Hade kul med Dennis & Philippa i Skövde :) Sen var vi med Philip och Johan också, riktigt kul :) Speciellt poå donken:

- Vi sitter inne på donken och alla pratar och är jätteglada :)
Sen kommer det in 2 stycken typ super EMO och alla i hela rummet blir helt knäpp tysta och precis när dom gått förbi oss så fastnar Philippa med sitt hår i sin dragkejda och Skriker...

Skrivet av Annieway, 2008-09-13

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag dopdag, grattis till mig :)
Mina föräldrar har bröllopsdag också :P

Skola idag då, var på statsbiblioteket först, långtråkigt men jag & therese hade ganska skoj ändå xD
Sen hade vi förretagsekonomi med Åke :) Roligaste läraren ever xD Vi köpte aktier och Åke pratade om hans favoritfika :P Fast han vill inte bjuda oss för han tycker vi ska bjuda honom :P
Sen åkte jag till stallet för att mocka och greja för sånt måste man göra då man har häst :P
Sen åkte jag hem och packade lite saker för jag ska till Skövde snart och träffa Philippa, Dennis och Philip :)
Ska även byta ett par jeans.
Köpte ett par jeans i lördags och hade dom en dag och sen hade dom töjt sig typ 2-3 storlekar så dom är jättestora nu :S Tycker det är lite fel för så himla mycket ska dom inte töja sig och sen har dragkejdan gått sönder och jag tänker inte laga det eftersom jeansen kostade 800:-

Annars har dagen vart helt ok än så länge. Trött och lite halvyr fortfarande...

Skrivet av Annieway, 2008-09-12

Visa hela (0 kommentarer)

Då har man skaffat blogg :P

Här tänker jag skriva precis vad jag tycker och tänker.

Just nu sitter jag och pratar i telefon med Cizzi och vi sitter och funderar på varför vissa beter sig som dom gör. Vi också om studentgrejer och rymden xD Alltid lika kul :)
Ska nog hitta på nått på lördag men vet inte vad. Slutar med att vi kommer gå ut och gå ändå xD

Idag har jag vart sjuk, igen. Vet inte varför jag blir det hela tiden men är typ jätteyr hela tiden och trött och mår illa.. men får se hur det går. Kanske får åka in och ta blodprov men det får vi se hur det blir.

Ibland fattar man bara inte varför volk beter sig som dom gör. Jag menar jag gjorde aldrig nått mot den personen som vissa andra gjorde, ändå är dom bästa vänner medans han inte pratar med mig alls... Visst det är skitbra att dom är kompisar igen men varför sluta prata med mig? Borde väl vara fel på mig eller nått då som gör att det blir så.
Men jag har andra vänner som är så pass mycket...

Skrivet av Annieway, 2008-09-11

Visa hela (0 kommentarer)