En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

WOW!! BESOKARREKORD!! Hela sju styckna. Sjukt härligt. :D

Det rockar fett

Skrivet av Anniis, 2008-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

Jag ser att det är fyra st som har läst min blogg sedan igår. Hela FYRA st. Helt sjukt. Jag är förvånad, på ett positivt sätt.

Idag vaknade jag vid tolvsnåret och satt genast igång med att börja göra en stor,gyllene svamp i kartong som ska vara med i min barngrupps smurfföreställning. Det blir cooolt.
Jag har känt mig väldigt och känner mig väldigt göralös idag. När man har varit sjuk ett tag blir det lätt så. Därför började jag städa hela huset och dammsög alla rum utom pappas efter jobbet med svampen. Pappa blir nog glad när han kommer hem, spc. med tanke på att jag faktiskt har tagit reda på tvätten, vilket jag aldrig brukar göra, den brukar ligga kvar i tvättkorgen i flera dagar så tillslut får pappa själv gå och lägga min tvätt där den skall ligga.
Men nu är det iallafall städat och klart och nu sitter jag här vid datorn och har absolut ingenting att göra. Vad kan man hitta på liksom? Mamma skulle komma ner med sin symasking så jag kan sy...

Skrivet av Anniis, 2008-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

Hej alla läsare! Få antar jag, men hey vad spelar det för roll? Huvudsaken att det är någon.

Jag startade den här bloggen en tidig Söndagsmorgon eller en sen Lördagskväll, det beror hur man ser på den saken? Jag som hade lovat mig själv att inte starta en blogg och bli som alla andra, det kanske är lite sent att starta en nu? Ungefär som att börja snusa nu. (intärnt. Förlåt Jens om du läser det här.) Hursomhelst surfade jag runt på nätet och läste bloggar när jag plötsligt hittade en sida vid namn ''bloggis''. Jag blev så himla förtjust att jag var tvunngen att skapa en användare. Min vän Johanna har en fetishgrej på det här med att lägga till ändelsen -is på slutet av varje ord. Såsom Annis, skolis, bussis osv. Det här tycker hon är jätteroligt. Men det värsta är att tror hon att hon var först med det. Det var hon inte Det var faktiskt jag och Linda som var först med -isgrejen. HAH!
För att åretgå till ämnet skulle man kunna säga att jag skapade den...

Skrivet av Anniis, 2008-02-17

Visa hela (0 kommentarer)