En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mitt bedrövliga liv!

Här kommer jag att anonymt skriva hur jag mår i min familjesituation. Oftast skit tyvärr, vilket ni okända kommer att få ta del av.

Ville bara tillägga att jag är fruktansvärt avundsjuk på de som har det så mysigt i sitt förhållande trots att de fått barn. Jag är tom avundsjuk på de som är ensamstående. Alla utom jag verkar ha de så himla bra. Just nu önskar jag att jag faktiskt vore ensamstående och var den enda i mina barns liv så man slapp att ta hänsyn till HONOM hela tiden. Önskar att jag kunde göra precis som jag vill och kanske tom träffa någon ny som faktiskt visar att han älskar mig.

OM nu maken älskar mig så har han ett väldigt konstigt sätt att visa det på.

Skrivet av Annis, 2006-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

Vet egentligen inte hur jag ska skriva allt, men jag skriver så som min virriga hjärna tänker så vi får väl se om ni förstår vad jag tänker och känner.

Just nu känner jag mig likgiltig. Skiter i vilket. Det enda jag vet är att jag vill mina barn det bästa.

Jag har funderat på att lämna detta jävla förhållande så många gånger, men jag är fortfarande kvar. Vet egentligen inte varför, eller jo. Om jag ska vara ärlig, vilket jag tänker vara i denna blogg så kan jag tala om varför jag fortfarande är kvar.

1: Jag älskar min man

2: Av egoistiska skäl. Jag skulle inte klara av att bara ha barnen varannan vecka.

Men ska jag vara ännu ärligare så förkännar väl jag att få bli älskad också, vilket jag inte verkar bli. Isf visar han det på ett jävligt konstigt sätt.

Jag tycker att det enda som kretsar i hans huvud är att festa så mycket som möjligt, vilket sker nästan varje helg. För våran ekonomis skull så är det med hans jobb och dom betalar...

Skrivet av Annis, 2006-01-09

Visa hela (0 kommentarer)