En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Annishs bloggis

Här e Järngänget!!!

Järngänget går inte att skilja på
Vem kan ta isönder Järn
Ja inte fan jag
Vem kan komma emellan
Ja inte fan jag
Vem kan sänka oss
Ja inte fan jag
Och kan inte jag
Så kan fanimej inte du heller!!
För det som inte jag kan
Kan ingen annan heller....

Skrivet av Annish, 2009-01-27

Visa hela (0 kommentarer)

Hej!!!

Nu sitter man hemma och har så mycket i huvudet, skönt att bara kunna gå in här o skriva av sej, ingen jag känner vet om denna sidan förutom min syster, så jag kan skriva vafan som helst haha!!!!

Fan va mitt liv e upptaget för tillfället, jag har 2 jobb ett fast 75% och en timanställning som drar i mej dag och natt... Dem accpeterar inte ett nej så flera ggr i veckan jobbar jag dubbla pass. pluss att jag tränar mellan arbetspassen på 24/7. Det e svårt att hinna med och mitt i denna jobb/tränings kaos har anna börjat med Matte, vafan tänkt jag på.. Nä det får jag faktiskt hoppa av. Annars går jag in i väggen igen. Det ska varken mitt jobb få göra med mej och inte jag själv heller.

Jag har lite panik över hur jag vill leva mtt liv, jag vet inte faktiskt? Vfan jag vill bara släppa jobbet men nt förrän jag vet vad jag vill läsa vidare till, jag säger inte upp mig förrän min framtid e säkrad med ett annat fast jobb eller studier. Samtidigt som jag vill jobba...

Skrivet av Annish, 2009-01-27

Visa hela (1 kommentar)

Hej!!
Denna dagen har väl varit ganska va säger man....Ohändelserik, va först o snacka me BoelJoel sen hos en väldigt elak tandhygienist, till slut fick ag fantamej säga till henne: Fattar du hur ont detta gör???? Jaja men du har mer på andra sida! Som om det skulle hjälpa, eller>?
Träningen gick asbra idag, sprang som en jevel på bandet, och jag hade kommit halvvägs till Malmö ungefär... Haha säkert :P
Usch när jag kom hem o skulle laga Mat så rota jag runt o tänkte, nu ska jag dra igång en gammal bränd skiva, och som vanligt har jag inte skrivit nått på dem.. Tog en i den gamla hög jag aldrig lyssnar på, satte full patte o sen Play, jag börja gå mot köket och då börja Helmut Lotti sjunga... Fuck det var den skivan som jag brände när min faster låg för döden, så hade hon den skivan spelandes hela tiden...Inte för att jag var ledsen innan men fan va jag bröt ihop.. Tänk att känslor bara kan dyka upp det sättet o sätta igång s mycket i en på en sekund inom sig......

Skrivet av Annish, 2009-01-19

Visa hela (0 kommentarer)

Ja hej!! Här börjar bloggen=) Tror inte jag kommer va särskilt seriös, men det återstår o se! Höll precis på o tappa datorn, tur min syster kom flygande i sin superman-dräkt in genom balkongen med sin rosa boa runt halsen!! Drulleknut!
Jaha då e syrran inne i mitt liv igen, det va jue själva jevelen... Men det e la satans kul för hon e trevlig mot maj!!!
Jobbat 13 timmar i streck, forgiv me :S
Imorrn blir det plugga träna tvätt och ska se om jag har litta maud i frysen:D Tveksamt!!
Jobbar som en gnu nu, både i Lomma på demensboendet och i Malmö på labbet. Jag pluggar ju matte nu också och en massa träning och "diet" på det, JAVISST.... Nä det blir väl cementväggen igen !!!!!!!!!!!!Men nått att se fram emot...ROSKILDE=) det bara måste bli av...ska bara få ihop till en aftonblåsa på premiärsdagen först ;)
Usch va man kan vara trött!!!
Hoppas alla haft en överlugn JUL och inte köpt massa julklappar o stressat, jul är till för att fira med sina släktingar o vänner...

Skrivet av Annish, 2009-01-19

Visa hela (0 kommentarer)