En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Annishs bloggis

För mycket!!!

Hej!!!

Nu sitter man hemma och har så mycket i huvudet, skönt att bara kunna gå in här o skriva av sej, ingen jag känner vet om denna sidan förutom min syster, så jag kan skriva vafan som helst haha!!!!

Fan va mitt liv e upptaget för tillfället, jag har 2 jobb ett fast 75% och en timanställning som drar i mej dag och natt... Dem accpeterar inte ett nej så flera ggr i veckan jobbar jag dubbla pass. pluss att jag tränar mellan arbetspassen på 24/7. Det e svårt att hinna med och mitt i denna jobb/tränings kaos har anna börjat med Matte, vafan tänkt jag på.. Nä det får jag faktiskt hoppa av. Annars går jag in i väggen igen. Det ska varken mitt jobb få göra med mej och inte jag själv heller.

Jag har lite panik över hur jag vill leva mtt liv, jag vet inte faktiskt? Vfan jag vill bara släppa jobbet men nt förrän jag vet vad jag vill läsa vidare till, jag säger inte upp mig förrän min framtid e säkrad med ett annat fast jobb eller studier. Samtidigt som jag vill jobba där jag e så vill man fan ha mer Cash i bakfickan, man sliter som ett djur o får ut 13 i månaden, MEN SNÄLLA!!!!

Undersköterska e ett fint jobb men vafan får man för det, man förgyller dagarna för äldre som är våra mänskliga bibliotek, vad får vi för det? Dem anställer människor som bara är där för pengarna o skiter i dem gamla, dem e otrevliga, sover på jobb med mera, sen vi som verkligen älskar våra gamla o vill dem allt det bästa får samma skitlön som dem som bara gör det dem måste, o inte ens det....
'

Ibland kan jag säga att jag hatar det jävla facket, för hade det inte varit för dem så hade det inte funnits så många nöthuvuden, man kan ju inte sparka dem som beter sej illa ens. Dem får bete sej illa på jobb , mobba folk dagligen, skälla ut patienter, skrika på personal, men endå inte bli av med jobbet,.Vafan e det för värld vi lever i. Dem bittra människorna skulle skickas ut o bytas ut mot folk som verkligen vill jobba.

Ja då ska man till Uppsala i helgen, träffa en killkompis man längtat efter=)...
Har aldrig tagit flyget innan så jag får ringa syster min o fråga litta, hon vet det mesta och flyger en del ibland inom jobbet :)

Fan henne saknar jag som fän med, hon e så enkel o vi har så mysigt ihop, gud va jag kan sakna henne ibland. känner mej så trygg med henne omkring mig, hon är i Tjeckien nu med sin vännina...

Nä nu ska jag dra o försöka få i mej nått nyttigt, så jävla tradigt haha ;)

Ska hämta bobolina på stationen oxå. saknat henne med=)

Puss o kram

Låt det svänga

Skrivet av Annish, 2009-01-27 19:08

Jätte fina bilder !! Kul att du skriver så mycket :)

Skrivet av http://alexandrathornstromandersson.blogg.se, 2009-01-27 19:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?