En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Anoushkas bloggis

Ikväll är det Mejeriet som gäller , Clubbin .. hiphop & RnB dansgolv :) det duger bara man kan dansa där !


Jag saknar Kalle som kommer hem idag , det ska bli så skönt att få träffa fisen igen!

Igår var jag hos Sara , vi chillade mest , det var mysigt .. film och massa godis som var "mitt godis" ja Sara den kickar vi fler gånger ;) haha .. sen satt vi och pratade en jävla lång stund .. och vi kom fram till att vi är sjukt lika , vi beter oss likadant , tänker likadant , har exakt ( och då menar jag exakt också , på pricken ) samma humor .. osv. Men det är skönt att du finns Sara .. för du förstår alltid , spelar ingen roll vad det handlar om så förstår du mig. Vi har inte känt varandra så överlänge, men jag har alltid vetat vem du är , och tydligen tvärtom också :) Jag kan inte sätta ord på hur glad jag är över att vi har blivit vänner.. för jag har inte så roligt med någon som jag har med dig. och som sagt , du förstår dig på mig .. det är det...

Skrivet av Anoushka, 2006-11-04

Visa hela (0 kommentarer)


shuu ..

Igår var det lite kalas hos Emma , med D.T + Al och Cotten :) tack för alla fina presenter .. och tack Emma för att vi fick vara hos dig :D ni är så jävla underbara tjejer , .. ( jag och Sara kom fram till igår att vi kan flabba åt allt.. och då menar vi verkligen allt som finns i hela världen.. men det är soft :D då lever vi längre..)
Vi tittade lite film , krängde lite (mkt) och bara chillade ute i skogen tillsammans med Vita Madame :D hahahahaha .. strong love (L)


Idag ska jag väl mest ta det lungt , .. vi får se vad som händer ikväll :) Chilla eller festa ? hum , vi ska ju festa imorgon ? aaah .. vi får se ändå :D

Vinter vinter vinter :D


/ noushki

Skrivet av Anoushka, 2006-11-03

Visa hela (0 kommentarer)

HEJSAAAAAN :D

fyfan vad kallt det är :O Vintern är redan här , hur länge hade vi höst ? :S Men det är mysigt med lite kyla , myyyyyys under 1000 filtar och en bra film .. graauw :) och snart är det Jul (L) så underbart.

Teatern i tisdags var faktiskt väldigt bra.. den fick en att tänka efter ! Livet kan vara bra komplicerat :P hursomhelst.. Mona följde med mig , och det var trevligt .. ett tag trodde vi att Irak var på besök .. hahaha du är sjuk Mona ! "vad gör du ?" "Vi kör förbi där nuuuuu" HAHAHAHA , aaaw .. :)

Ikväll är det tjejkväll med D.T , mysa och fira min födelsedag lite försent (a) det ska bli skooooj , ni är helt underbara brudar .. älskar er så hårt (L)


Nu saknar jag Kalle , som är i Karlshamn :/ Vill bara att han ska komma hem den fisen.
Tänk att en person kan betya så mkt för en annan.. och så nära vi har kommit varandra älskling , 10 månader , av lycka :) Du gör mig så glad .. och du är verkligen min bästa vän.. för jag berättar allt...

Skrivet av Anoushka, 2006-11-02

Visa hela (0 kommentarer)

Igår firade jag min födelsedag för sjuttonde gången ;) det var mkt trevligt , jag tackar så mkt för alla fina presenter som jag fick & alla söta sms. På torsdag ska det firas med D.T tjejerna och på lördag festande på hiphop, reggae, funk & RnB dansgolv.. ihh jag längtar :) Snart är det Jul också .. åååh jag ÄLSKAR JULEEEN :D alla fina ljus, julmusik, julpynt och allt sånt .. fyfan vad det är underbart :) och det var ju kring julen som jag träffade min älskade Kalle så det är ett litet plus (A) :D


Lov nu , skönt .. men mindre skönt att det är lov från dansen också .. :/ lite synd. Men D.T får väl köra lite träning , .. haha vi ligger lite back med det 8-) snart kommer våra kläder :D


Nu ska jag sova lite .. sen är det teater ikväll :O hum , ska bli intressant.

/ anoushka.

Skrivet av Anoushka, 2006-10-31

Visa hela (0 kommentarer)

Shuu..

åhh vad har jag nu gett mig in på med bloggis och det ena med det tredje , .. aj caramba , vi får se hur detta kommer gå.

Första lektionen House för terminen innan idag. Fyfan vad roligt det var, riktigt riktigt kul.. det är skönt att dansen har kommit igång igen , har saknat Annette , brudarna & den obeskrivliga dansglädjen som befinner sig i den lokalen.. det är helt sjukt. Det blev inte sämre med Jealousy heller :D hahaha , .. ÄNDÅN RAVE PÅ DEN LÅTEN. hahaha..

Soft dag idag faktiskt , .. ganska kort skoldag , milkshake med Sara , dans med Sara , hem , MAT <3 och nu väntar jag på idol .. jajaaaaaa ändån Rasmus idag :) wiiie.


hej då bloggis :D

Skrivet av Anoushka, 2006-09-05

Visa hela (0 kommentarer)